Skip to main content
| Notaka

11:38 “Ορεστιάδα: «Ζεστάθηκαν» λόγω κρύου τα πρατήρια καυσίμων από την αύξηση παραγγελιών”.

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Αυξημένη καταγράφεται η ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στην περιοχή, εξαιτίας των έντονων χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Βενζινοπωλών Βορείου Έβρου, Βάσω Καλαϊτζή.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας, η ζήτηση ξεκίνησε παραμονές της κακοκαιρίας, καθώς οι προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν , παρακίνησαν τους καταναλωτές. «Οι παραγγελίες αφορούν μικρές ποσότητες , 200-300 λίτρα και σπάνια πλέον, 500λίτρα » δήλωσε η κ. Καλαϊτζή. Επιπλέον σημείωσε ότι «οι αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει, εξυπηρετούνται» εξηγώντας ότι οι τυχόν μικρές καθυστερήσεις οι οποίες παρατηρούνται στην παράδοση των καυσίμων, οφείλονται αποκλειστικά στο γεγονός της δυσκολίας διέλευσης των βυτιοφόρων από τους δρόμους που βρίσκονται εκτός του κεντρικού ιστού της πόλης.

Σημειώνεται πως οι τιμές των καυσίμων θέρμανσης και κίνησης, κατά το τελευταίο διάστημα, σημειώνουν ανοδική τάση, 0,02-0,04 ευρώ , σε αντίθεση με το προηγούμενο , που μειώθηκαν κατά μέσο όρο έως και 0,05 ευρώ, όπως είπε η πρόεδρος των Βενζινοπωλών.

ΠΗΓΗ :ΕΡΤ Ορεστιάδας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!