Skip to main content
| Notaka

11:50 Νέος κύκλος συναντήσεων της ΕΝΒΕΘ- Επίσκεψη στον Γιώργο Λαζαρίδη”.

 

Η Διοίκηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο συναντήσεων με βουλευτές Θεσσαλονίκης για να τους ενημερώσει για θέματα που αφορούν την Ένωση και το κλάδο γενικότερα. Το προηγούμενο διάστημα η Διοίκηση ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, Παρασκευόπουλος) Νέας Δημοκρατίας (Γκιουλέκας) και Ένωση Κεντρώων ( Σαρίδης ). 

Την Παρασκευή ο Πρόεδρος κ. Μελίδης Σπύρος, ο Αντιπρόεδρος κ.Κιουρτζής Θέμης και ο τεχνικός Σύμβουλος της ΕΝ.ΒΕ.Θ κ.Καρανάσιος Παναγιώτης, συναντήθηκαν με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Λαζαρίδη Γιώργο. Στην συνάντηση έγινε ειδική ενημέρωση στον βουλευτή για το θέμα των πρατηρίων κάτω από τις οικοδομές με τον κ.Λαζαρίδη να συμφωνεί με τις δίκαιες ανησυχίες των πρατηριούχων. Μάλιστα ο ίδιος και ως μηχανικός αντιλήφθηκε αμέσως τα παράλογα του νόμου και δεσμεύθηκε να μελετήσει τους φακέλους που του παραδόθηκαν από την διοίκηση.

Για τις επισκέψεις αυτές και τα αποτελέσματα, ο κ.Μελίδης Σπύρος ενημέρωσε την Διοίκηση της Π.Ο.Π.Ε.Κ στο διοικητικό που έγινε στην Αθήνα την Κυριακή 4/2/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!