Skip to main content
| Notaka

“Στις πτήσεις εξωτερικού της Aegean θα «πετάει» από τo 2018 η Θεσσαλονίκη”.

 Στις πτήσεις εξωτερικού της αεροπορικής εταιρείας Aegean θα «πετάει» από τις αρχές του 2018 η Θεσσαλονίκη, η οποία θα προβάλλεται με βίντεο στις οθόνες των αεροσκαφών, στο πλαίσιο συνεργασίας του αερομεταφορέα με τον Οργανισμό Τουρισμό της πόλης (ΟΤΘ).
Στο «inflight video» θα προβάλλεται η τουριστική Θεσσαλονίκη, που μέσα από τις ομορφιές και τις ιστορίες της θα προσκαλεί το επιβατικό κοινό να τη γνωρίσει.
«Είναι ένα σημαντικό και πολύ ουσιαστικό βήμα για την προβολή της Θεσσαλονίκης. Όλες οι ιστορίες της πόλης σε μία καρδιά. Ανεβαίνουν ψηλά και ταξιδεύουν προς κάθε κατεύθυνση σε όλον τον κόσμο. Δεκάδες προορισμοί, χιλιάδες επιβάτες!» δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και πρόσθεσε: «Προχωρήσαμε σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Aegean, η οποία ανέλαβε δωρεάν να προβάλει τη Θεσσαλονίκη. Πιστεύουμε ότι το inflight video θα λειτουργήσει ως μία ανοιχτή πρόσκληση στους επιβάτες να επισκεφτούν την πόλη».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!