| Notaka |

“Ενεργοποίηση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις της Χαλκίδας και της Λαμίας”.

Ενεργοποίηση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις της Χαλκίδας και της Λαμίας

Αντίστοιχη ενεργοποίηση Δικτύου Φυσικού Αερίου προγραμματίζεται στην Κατερίνη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις στις αρχές του 2018.

 Με την ενεργοποίηση της τροφοδοσίας των υφιστάμενων Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου των πόλεων της Χαλκίδας και της Λαμίας, ξεκίνησε η υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης των Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ Λοιπής Ελλάδος A.E. (ΔΕΔΑ) στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της ΔΕΔΑ και με την καθοριστική υποστήριξη της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) και του μοναδικού μετόχου της ΔΕΔΑ δηλαδή της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ Α.Ε.), στις 30 Οκτωβρίου και την 1η Νοεμβρίου 2017 ενεργοποιήθηκαν τα Δίκτυα Διανομής Φυσικού Αερίου στις πόλεις της Χαλκίδας και της Λαμίας, μήκους περίπου 15 km και 17 km αντίστοιχα. Τα δίκτυα αυτά διέρχονται από τον αστικό ιστό κάθε πόλης και πλέον δίνεται η δυνατότητα στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Χαλκίδας και της Λαμίας που επιθυμούν να συνδεθούν με το Φυσικό Αέριο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Η ΔΕΔΑ ξεκινά την πιλοτική υλοποίηση τουλάχιστον 200 συνδέσεων σε κάθε μία από τις δύο πόλεις, με την προϋπόθεση το κτήριο του ενδιαφερόμενου καταναλωτή να βρίσκεται σε δρόμο από τον οποίο διέρχεται το υφιστάμενο Δίκτυο Διανομής της κάθε πόλης. Εφεξής λοιπόν, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι των δύο πόλεων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το Φυσικό Αέριο, είτε ηλεκτρονικά, μέσω συμπλήρωσης φόρμας που βρίσκεται στον ισότοπο της εταιρείας «www.deda.gr» είτε τηλεφωνικά στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (2162000401 – 05).
Αντίστοιχη ενεργοποίηση Δικτύου Φυσικού Αερίου προγραμματίζεται στην Κατερίνη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις στις αρχές του 2018.
Με αφορμή τα εγκαίνια για την ενεργοποίηση των υφισταμένων Δικτύων στις δύο πόλεις, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ημερίδες με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη της Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη, των Δημάρχων των πόλεων της Χαλκίδας και της Λαμίας κ.κ. Χ. Παγώνη και Ν. Σταυρογιάννη αντίστοιχα, των εκπροσώπων του Μετόχου ΔΕΠΑ, ήτοι του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Θ. Κιτσάκου και του Αντιπροέδρου κ. Δ. Δημητριάδη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΔΑ κ. Θ. Τερζόπουλου, τοπικών βουλευτών και στελεχών της ΔΕΔΑ. Στόχος των εκδηλώσεων ήταν να ενημερωθούν οι πολίτες για θέματα που άπτονται της λειτουργίας και της κατασκευής των Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου, της υποβολής αιτημάτων σύνδεσης και του Προγράμματος Ανάπτυξης που έχει εκπονήσει η εταιρεία για την περαιτέρω ανάπτυξη των Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου στον αστικό ιστό των πόλεων της Χαλκίδας και της Λαμίας. 

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR ANT1 BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ Σταυράκης Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!