| Notaka |

“Συνάντηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ”.

Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης το Σάββατο 21/10, στα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Αριστοτέλους.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για όλα τα προβλήματα του κλάδου από την διοίκηση αλλά η ενημέρωση επικεντρώθηκε κυρίως όσο αφορά το θέμα για τα πρατήρια κάτω από τις οικοδομές. Ο Πρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ και Γ. Γραμματέας της Π.Ο.Π.Ε.Κ. Σπύρος Μελίδης αφού μετέφερε τον χαιρετισμ’ο του Προέδρου της Π.Ο.Π.Ε.Κ. κ. Γιώργου Ασμάτογλου, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτά που ζητάνε από τους πρατηριούχους ουσιαστικά τους στραγγαλίζουν οικονομικά και τους οδηγούν σε λουκέτα. 

Η ΕΝ.ΒΕ.Θ είναι αποφασισμένη και σε αυτή την περίπτωση να φτάσει μέχρι τέλος και να υπερασπιστεί τα δίκαια συμφέροντα του κλάδου και των συναδέλφων. 

Από την διοίκηση της ΕΝ.ΒΕ.Θ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Μελίδης, ο Αντιπρόεδρος κ.Θέμης Κιουρτζής, ο ταμίας κ.Γιάννης Ουραιλίδης καθώς οι επίσης και οι κύριοι Σταυράκης Χρήστος και Ηλιάδης Μάκης.

Συνάντηση στο Δήμο Παύλου Μελά

Επίσης την Τετάρτη ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΝ.ΒΕ.Θ θα έχουν συνάντηση στο Δήμο Παύλου Μελά  με θέμα τον «Καθορισμό συντελεστών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων » . Το θέμα θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25/10/2017 και ώρα 14:00 στο ισόγειο (αίθουσα, γραφείο Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών) του δημαρχιακού καταστήματος, επί της οδού Καραολή & Δημητρίου 1, της δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης.

Πρόκειται για μια σειρά επαφών που έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Ένωσης να λυθεί και αυτό το θέμα που δημιουργεί προβλήματα στους συναδέλφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βελετάκης Ν. Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Αλέξανδρος Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ ΣΕΕΠΕ Σταυράκης Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!