Skip to main content
| Notaka

“Τζανακόπουλος για πετρελαιοκηλίδα: H κινητοποίηση υπήρξε άμεση – Τι είπε για Κουρουμπλή”.

Τζανακόπουλος για πετρελαιοκηλίδα: H κινητοποίηση υπήρξε άμεση - Τι είπε για Κουρουμπλή

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Ο κ. Κουρουμπλής έκανε αυτό που έπρεπε».

 Για τους χειρισμούς και το μεγάλο πλήγμα από τη ρύπανση στο Σαρωνικό μίλησε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.
Σε ό,τι αφορά τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα, κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε «πολιτικά σχόλια για τον τρόπο αντιμετώπισης της ρύπανσης στο Σαρωνικό θα γίνουν με τον απολογισμό», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε: «κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βελτιωθεί  η κατάσταση στο Σαρωνικό όσο πιο σύντομα, η κινητοποίηση, παρά τα όσα ακούστηκαν, υπήρξε άμεση».
Στο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση Κουρουμπλή, ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι εν μέσω μιας προσπάθειας μιας επιχείρησης να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, το μείζον δεν είναι η απόδοση ευθυνών.
Προσέθεσε ότι ο κ. Κουρουμπλής κινητοποίησε τους μηχανισμούς και από εκεί και πέρα στο τέλος της κρίσης αυτής, στο τέλος της διαχείρισης θα αποτιμήσει ο πρωθυπουργός, όπως αποτιμά τις επιδόσεις για όλους τους υπουργούς.
«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών. Ο κ. Κουρουμπλής έκανε αυτό που έπρεπε, κινητοποίησε τον μηχανισμό με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα και νομίζω ότι η διαχείριση της κατάστασης επιχειρησιακά είναι η βέλτιστη».

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!