Skip to main content
| Notaka

“Διεθνές forum με θέμα «New Silk Road» στη ΔΕΘ από το ΑΠΕ-ΜΠΕ”.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων –  Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Ελλάδας, στην προσπάθεια του να προφέρει ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην πορεία εξόδου από την κρίση, στηρίζει ενεργά το επιχειρείν, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στη μεταποίηση, στον τουρισμό, στις νεοφυείς επιχειρήσεις και στις νέες τεχνολογίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια.

 

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων –  Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της Ελλάδας, στην προσπάθεια του να προφέρει ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην πορεία εξόδου από την κρίση, στηρίζει ενεργά το επιχειρείν, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στη μεταποίηση, στον τουρισμό, στις νεοφυείς επιχειρήσεις και στις νέες τεχνολογίες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια. Η Κίνα είναι η τιμώμενη χώρα για το 2017 στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στην κατεύθυνση αυτή, το ΑΠΕ-ΜΠΕ διοργανώνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στον χώρο της 82η ΔΕΘ, forum με θέμα «New Silk Road».Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Στο forum θα λάβουν μέρος το Κινεζικό Πρακτορείο Ειδήσεων XinHua, τα Βαλκανικά Πρακτορεία Ειδήσεων (Αλβανία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία,  Κύπρος, Κροατία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία) -μέλη της Ένωσης Πρακτορείων Ειδήσεων ΝΑ Ευρώπης (ABNA-SE)-  τα Πρακτορεία Ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, της Εσθονίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας,  του Καζακστάν, της Λετονίας, της Λιθουανίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας, της Ρωσίας (με διπλή εκπροσώπηση από το TASS και το RIA Novosti), της Σλοβακίας και της Τσεχίας καθώς και πλήθος δημοσιογράφων από την Κίνα, την Τουρκία και την Ελλάδα.

Αντικείμενο του forum είναι ο συντονισμός της συνεργασίας των ειδησεογραφικών πρακτορείων για την ενίσχυση των εμπορικών και πολιτιστικών δεσμών και την οικοδόμηση της συνεργασίας των μερών με στόχο την προώθηση της ανάπτυξης, την ενίσχυση των επενδύσεων και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών δράσεων για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την εξάλειψη του φαινομένου της φτώχειας. Στο πλαίσιο αυτό προωθούνται οι επιχειρηματικές συνέργειες , οι επιστημονικές και τεχνολογικές καινοτομίες καθώς και η περιφερειακή οικονομική συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!