Skip to main content
| Notaka

“Τεράστια οφέλη για το περιβάλλον τα οχήματα με φυσικό αέριο”.

Τεράστια οφέλη για το περιβάλλον τα οχήματα με φυσικό αέριο

Πρόσφατη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής επιτροπής επισημαίνει ότι τα νέα μοντέλα οχημάτων με φυσικό αέριο παρουσιάζουν σημαντικά περιβαλλοντολογικά οφέλη.

 Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας είναι πλέον η μετακίνηση στους δρόμους με αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται με φυσικό αέριο.
Μάλιστα, τα τελευταία είδη αυτοκινήτων υποχρεούνται να υποβληθούν σε τεστ σχετικά με τις κανονικές συνθήκες της οδήγησης, πριν πάρουν την έγκριση για τους ευρωπαϊκούς δρόμους.
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέσεις Εργασίας, Ανάπτυξης, Επενδύσεις και Ανταγωνιστικότητα, Jyrki Katainen τόνισε ότι: «Οι νέες δοκιμές εκπομπών αποτελούν ορόσημο για την αγορά, έτσι ώστε να τεθούν σε διαθεσιμότητα αυτοκίνητα πιο καθαρά και βιώσιμα» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Χαιρετίζουμε αυτή την ανακοίνωση και είμαστε βέβαιοι ότι η εφαρμογή αυτών των νέων διαδικασιών θα επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά τα περιβαλλοντικά οφέλη των αυτοκινήτων με αέριο. 
Αυτά τα πλεονεκτήματα επιβεβαιώθηκαν, όταν η βιομηχανία Υγραερίου, εξέτασε υπό κανονικές συνθήκες και σε πραγματικές διαδρομές, τις επιδόσεις των αυτοκινήτων με φυσικό αέριο».

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!