Skip to main content
| Notaka

“Λύση στο πρόβλημα με τις δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ανακοίνωσε ο Τσίπρας”.

Την επίλυση του προβλήματος με τις δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τελετή εγκαινίων παράδοσης ολόκληρης της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα (στο ύψος του Επισκοπικού), χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Την επίλυση του προβλήματος με τις δεξαμενές καυσίμων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την τελετή εγκαινίων παράδοσης ολόκληρης της Ιόνιας οδού στα Γιάννενα (στο ύψος του Επισκοπικού), χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως είπε, το θέμα επιλύθηκε και θα γίνονται πτήσεις τσάρτερ. 

Πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το typos-i.gr, ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας είχε συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα Μεταφορών Θάνο Βούρδα. Στη συνάντηση αυτή είχε προωθηθεί η λύση των κινητών δεξαμενών προκειμένου να ανεφοδιάζονται αεροσκάφη –βασική προϋπόθεση για τη δρομολόγηση πτήσεων τσάρτερ από το εξωτερικό. Τότε, η οριστική απόφαση είχε μετατεθεί για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Μια απόφαση που τελικά ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!