Skip to main content
| Notaka

“ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης στους δρόμους της πόλης”.

Εργασίες συντήρησης και αποκλεισμός μίας λωρίδας στην Περιφερειακή.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τους κλάδους σύνδεσης αυτής πραγματοποιούνται από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και τους κλάδους σύνδεσης αυτής πραγματοποιούνται από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι εξής εργασίες,

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, εργασίες κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης, στο οδικό τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ12 (Αεροδρόμιο, Νέα Μουδανιά) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 9 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς ανατολικά.

Εργασίες στην Ε.Ο.Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας

Συνεχίζονται σήμερα ως και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, οι εργασίες συντήρησης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών από έξοδο Ρυσίου ως και τον κλάδο εξόδου από Θέρμη στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποκλεισμό δύο λωρίδων κυκλοφορίας (μεσαία και δεξιά). Ώρα έναρξης των εργασιών είναι 07:00 το πρωί.

Εργασίες συντήρησης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λαγκαδά

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στην οδό Λαγκαδά και τους κλάδους σύνδεσης αυτής εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έως το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017. Οι εργασίες που θα εκτελούνται, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες:

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου, με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.

Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρου Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά, με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8 το πρωί για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.

Την εκτέλεση των υπολειπόμενων εργασιών συντήρησης και στα δύο ρεύματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης ? Ωραιοκάστρου συνεχίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Αναλυτικότερα, ο προγραμματισμός των εργασιών έχει ως εξής:

Σήμερα Δευτέρα 28 και αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 θα είναι κλειστή η άνοδος του Ωραιοκάστρου (με κατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο). Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης ? αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη (Λεωφ. Άλσους ?μόνο για λεωφορεία) ? Φυλλίρας ? Θερμαϊκού ? Παναγίας Σουμελά ? Αεροδρομίου ? Κονταξοπούλου και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης. Στην κάθοδο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 θα είναι κλειστή η κάθοδος. Κατά το διάστημα αυτό θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης ? Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη. Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης ? Κονταξοπούλου ? Αεροδρομίου ? Παναγίας Σουμελάς ? Θερμαϊκού ? Φυλλίρας ? Λεωφ. Άλσους (μόνο για λεωφορεία) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη Λεωφόρο Άλσους με δεξιά στροφή στο φωτεινό σηματοδότη.

ΠΗΓΗ: APE-MPE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!