Skip to main content
| Notaka

“Εβδομαδιαίες απώλειες για το αργό – Άλμα 7,5% για το φυσικό αέριο”.

Σε θετικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις χθεσινές συναλλαγές οι τιμές του αργού, καθώς η ήπια αύξηση στις ενεργές πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ τροφοδότησε τις προσδοκίες για σταθεροποίηση της εξορυκτικής δραστηριότητας.

 Σε θετικό έδαφος ολοκλήρωσαν τις χθεσινές συναλλαγές οι τιμές του αργού, καθώς η ήπια αύξηση στις ενεργές πλατφόρμες πετρελαίου στις ΗΠΑ τροφοδότησε τις προσδοκίες για σταθεροποίηση της εξορυκτικής δραστηριότητας. Ωστόσο οι τιμές σε επίπεδο εβδομάδας υποχώρησαν σχεδόν κατά 1,5% εξαιτίας των παρατεταμένων ανησυχιών αναφορικά με το παγκόσμιο πλεόνασμα προσφοράς αργού. 

Στο μεταξύ, το φυσικό αέριο κατέγραψε εβδομαδιαίο άλμα της τάξης του 7,5%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη άνοδο του έτους, εξαιτίας της μικρότερης από την αναμενόμενη αύξησης των αμερικανικών αποθεμάτων. 

Το συμβόλαιο αργού τύπου WTI παραδόσεως Σεπτεμβρίου βρέθηκε 23 σεντς υψηλότερα ή 0,5% για να τερματίσει στα 48,82 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, στο ICE του Λονδίνου, το συμβόλαιο brent παραδόσεως Οκτωβρίου, ενισχύθηκε κατά 14 σεντς ή 0,27%. 

ΠΗΓΗ: Capital.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!