Skip to main content
| Notaka

“Νεαροί αφαίρεσαν γκαραζόπορτα από βενζινάδικο αλλά συνελήφθησαν”.

Σωρεία συλλήψεων για κλοπές πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη…

 Σωρεία συλλήψεων για κλοπές πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα την Πέμπτη στο κέντρο της πόλης δύο νεαροί αλλοδαποί οποίοι αφαίρεσαν σιδερένια γκαραζόπορτα από ιδιόκτητο χώρο εγκαταλελειμμένου βενζινάδικου.

Την ίδια μέρα το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω 29χρονο την ώρα που εξερχόταν από οικία της περιοχής των Συκεών, διότι αφαίρεσε ανακυκλώσιμα σιδερένια αντικείμενα. Επιπλέον, σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.

Παράλληλα χθες, συνέλαβαν 52χρονο αλλοδαπό διότι αφαίρεσε από όχημα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή χειρός (tablet) κι έναν χαρτοφύλακα, ενώ το βράδυ συνέλαβαν νεαρό αλλοδαπό καθώς προσπάθησε να αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο 38χρονης γυναίκας.

Πέραν των αυτόφωρων συλλήψεων, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν επιπλέον δικογραφίες.

Συγκεκριμένα:

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής έρευνας από τα Τμήματα Ασφαλείας Ευόσμου και Χαριλάου σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

– 35χρονου άντρα, διότι πριν από μία εβδομάδα αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την περιοχή του Ευόσμου.

– 23χρονου αλλοδαπού, διότι τον Μάιο του 2017, αφού διέρρηξε σταθμαρχείο αστικής συγκοινωνίας, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από τον εσωτερικό χώρο.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!