Skip to main content
| Notaka

“Ξεπέρασε το χαμηλό εβδομάδας το αργό πετρέλαιο – Απώλειες 4,8% λόγω ΟΠΕΚ”.

Η  συμφωνία της Βιέννης μεταξύ του ΟΠΕΚ και άλλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών για την επέκταση των περικοπών στην παραγωγή πετρελαίου, κατά εννέα μήνες, έως τον Μάρτιο του 2018, δεν ικανοποίησε τους επενδυτές.

 

Η  συμφωνία της Βιέννης μεταξύ του ΟΠΕΚ και άλλων πετρελαιοπαραγωγών χωρών για την επέκταση των περικοπών στην παραγωγή πετρελαίου, κατά εννέα μήνες, έως τον Μάρτιο του 2018, δεν ικανοποίησε τους επενδυτές

“Βουτιά” 4,8% κατέγραψαν οι τιμές του αργού πετρελαίου στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Οι επενδυτές εξέφρασαν έτσι την απογοήτευσή τους για τη συμφωνία των χωρών του ΟΠΕΚ.
Παράλληλα, οι δηλώσεις του υπουργού Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας Khalid al-Falih ότι ο ΟΠΕΚ δεν θα προχωρήσει σε μεγαλύτερες περικοπές στην παραγωγή, επιβάρυναν το κλίμα, ωθώντας τις τιμές του αργού στο “κόκκινο”.
Ειδικότερα, το σχιστολιθικό πετρέλαιο παραδόσεως Ιουλίου σημείωσε πτώση 4,8% ή 2,46 δολάρια, φθάνοντας στα 48,90 δολάρια το βαρέλι.
Οι επενδυτές απέσυραν την εμπιστοσύνη τους από τον “μαύρο χρυσό”, εκφράζοντας φόβους μπροστά στα αυξανόμενα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!