Skip to main content
| Notaka

“Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο εκπρόσωπος της Petrobras στην Βολιβία”.

Εργολαβική εταιρεία διεκδικεί 2,5 εκατ. δολ. για τα οποία η  Petrobras υποστηρίζει ότι έχει καταβάλει.

 Η κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Βραζιλίας Petrobras δήλωσε ότι ο επικεφαλής της επιχείρησης στη Βολιβία τέθηκε  σε κατ ‘οίκον περιορισμό λόγω μιας αμφισβητούμενης πληρωμής σε τοπικό ανάδοχο.
Η εταιρεία Petroleo Brasileiro SA, όπως είναι επίσημα γνωστή, ανακοίνωσε  αργά την Κυριακή ότι 2,5 εκατ. δολάρια τμήμα μιας σύμβασης χωματουργικών έργων αξίας 9,5 εκατ. δολαρίων στο πετρελαϊκό μπλοκ του Σαν Αντόνιο ήταν υπό αμφισβήτηση.
Δικηγόρος της εργολαβικής εταιρείας, Vialco SRL, δήλωσε στην βολιβιακή εφημερίδα El Deber ότι η Petrobras χρωστάει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Petrobras λέει ότι έχει καταβάλει πλήρως το ποσό.
Η Petrobras, η πιο χρεωμένη πετρελαϊκή εταιρεία στον κόσμο, έχει πληγεί από ένα μαζικό σκάνδαλο διαφθοράς και από τις χαμηλές τιμές πετρελαίου τα τελευταία χρόνια.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο «νόμιμος εκπρόσωπός» της στη Βολιβία σε κατ ‘οίκον περιορισμό στη Σάντα Κρουζ από τις 22 Μαρτίου. Τα τοπικά ΜΜΕ δήλωσαν ότι ο νόμιμος εκπρόσωπος  της εταιρείας είναι ο Βολιβιανός σκηνοθέτης Marcos Antunes.
Εκπρόσωπος της  Petrobras δήλωσε σίγουρος  ότι ο κατ ‘οίκον περιορισμός θα ανατραπεί σύντομα.

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!