Skip to main content
| Notaka

“Οριακές διακυμάνσεις καταγράφει το πετρέλαιο – Στο +0,10% και τα 51,57 δολ. ανά βαρέλι το Brent”.

Το αργό καταγράφει ελαφριά πτώση της τάξεως του -0,02% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 48,83 δολ. ανά βαρέλι.

 

Το αργό καταγράφει ελαφριά πτώση της τάξεως του -0,02% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 48,83 δολ. ανά βαρέλι
Μεικτά πρόσημα και οριακές διακυμάνσεις καταγράφει σήμερα Τρίτη (2/5) το πετρέλαιο, μετά τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε κατά την προηγούμενη συνεδρία και που το οδήγησαν σε χαμηλά πέντε εβδομάδων.
Συγκεκρικένα, περί τις 11:00 π.μ. το Brent ενισχύεται κατά +0,10% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 51,57 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που το αργό καταγράφει ελαφριά πτώση της τάξεως του -0,02% στα 48,83 δολ. ανά βαρέλι.
Οι προβληματισμοί των επενδυτών απέναντι στην αυξανόμενη παραγωγή στις ΗΠΑ εξακολουθεί να αποτελεί βασικό παράγοντα για την πτώση στο πετρέλαιο, καθώς οι εξέδρες γεωτρήσεων βρίσκονται μονίμως σε ανοδική πορεία.
Παράλληλα, σημαντικό ρόλο διαδραμάτισα και η επιβραδυνόμενη ανάπτυξη στον μεταποιητικό κλάδο της Κίνας για τον Μάρτιο του 2017, ενώ αντιστοίχως απογοητευτικά ήταν και τα στοιχεία του κλάδου στις ΗΠΑ.
Ωστόσο, η συνεχιζόμενη προσπάθεια των μελών του ΟΠΕΚ να επιτύχουν μία επέκταση της συμφωνίας τους για επιπλέον έξι μήνες θα μπορούσε να προσφέρει μία «ανάσα» προς τον μαύρο χρυσό για το προσεχές διάστημα, εφόσον η επέκταση επιτευχθεί.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!