Skip to main content
| Notaka

“Ιαπωνία και Ρωσία προχωρούν τα κοινά ενεργειακά σχέδια – Νέα συνάντηση Putin και Abe τέλη Απριλίου”.

Στην ατζέντα της επίσκεψης του Ιάπωνα πρωθυπουργού στη Ρωσία βρίσκεται και η επιβεβαίωση της αναμενόμενης συμμετοχής της Japan Oil, Gas and Metals National Corporation στην κοινή ανάπτυξη πεδίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιρκούτσκ της Ρωσίας.

 

Στην ατζέντα της επίσκεψης του Ιάπωνα πρωθυπουργού στη Ρωσία βρίσκεται και η επιβεβαίωση της αναμενόμενης συμμετοχής της Japan Oil, Gas and Metals National Corporation στην κοινή ανάπτυξη πεδίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιρκούτσκ της Ρωσίας
Η Ιαπωνία και η Ρωσία αναπτύσσουν κοινά έργα σε αρκετούς τομείς της ενέργειας, οι συμφωνίες για τα οποία θα προχωρήσουν κατά την επερχόμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Shinzo Abe στη Μόσχα, στα τέλη Απριλίου.
Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, στην ατζέντα της επίσκεψης Abe, βρίσκεται και η επιβεβαίωση της αναμενόμενης συμμετοχής της Japan Oil, Gas and Metals National Corporation (JOGMEC) στην κοινή ανάπτυξη πεδίων πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ιρκούτσκ της Ρωσίας.
Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας πρότεινε σχέδιο συνεργασίας οκτώ σημείων για την ανάπτυξη των σχέσεων με τη Ρωσία κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, στις 6 Μαΐου 2016. 
Το σχέδιο περιλαμβάνει προσπάθειες για την προώθηση των σχέσεων μεταξύ Ιαπωνίας και Ρωσίας μεταξύ άλλων στον ενεργειακό τομέα και στις μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, την επέκταση της βάσης των εξαγωγών, καθώς και την πρόταση ενίσχυσης της συνεργασίας στις τεχνολογίες αιχμής, συμπεριλαμβανομένης της πυρηνικής ενέργειας. 
Στη συνέχεια καθορίστηκαν 30 έργα προτεραιότητας για συνεργασία.

www.worldenergynews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!