| Notaka |

“Το Μεγάλο Περιφερειακό Συνέδριο του ΙΕΝΕ στη Θεσσαλονίκη θα Εξετάσει τα Θέματα Διύλισης, Αποθήκευσης και Εμπορίας Πετρελαίου”.

Τις παραμέτρους της Διύλισης, Αποθήκευσης και Εμπορίας Πετρελαίου στη ΝΑ Ευρώπη θα σκιαγραφήσουν οι ομιλητές του «OilRefiningStorageandRetailinSEEurope», ενός μεγάλου περιφερειακού συνεδρίο που διοργανώνει το ΙΕΝΕ, σήμερα Πέμπτη, 30, και αύριο, Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

 

Τις παραμέτρους της Διύλισης, Αποθήκευσης και Εμπορίας Πετρελαίου στη ΝΑ Ευρώπη θα σκιαγραφήσουν οι ομιλητές του « Oil Refining Storage andRetail in SE Europe », ενός μεγάλου περιφερειακού συνεδρίο που διοργανώνει το ΙΕΝΕ, σήμερα Πέμπτη, 30, και αύριο, Παρασκευή, 31 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τη διοργάνωση του συνεδρίου το ΙΕΝΕ επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της επιχειρηματικής και ενεργειακής κοινότητας για τις πολύ θετικές εξελίξεις στον κλάδο της διύλισης στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της Αν. Μεσογείου, καθώς και να διερευνήσει τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται.

Στην σημερινή εναρκτήρια συνεδρία το απόγευμα, πρόκειται να ομιλήσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΠΕ, κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδας (ΣΕΕΠΕ) και Διευθύνων Σύμβουλος της Elinoil Α.Ε., κ. Ιωάννης Αληγιζάκης και ο κ. AvnerMaimon, Διευθύνων Σύμβουλος του Bazan Group από το Ισραήλ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΙΕΝΕ, κ. Ιωάννης Χατζηβασιλειάδης.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, από το βήμα του “ Oil Refining, Storage and Retailin SE Europe” του ΙΕΝΕ, γνωστά στελέχη και αναλυτές του πετρελαϊκού κλάδου με διεθνές κύρος, θα περιγράψουν τη δυναμική και τον τρόπο λειτουργίας της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου και τις επιπτώσεις στο χώρο της διύλισης και του retail.

Στην πρώτη συνεδρία θα συμμετάσχουν οι Dr Leo Drollas ( Energy Consultant,UK), Mr John Cooper ( Director General, Fuels Europe, Brussels) καιΔημήτρης Μεζαρτάσογλου ( Resident Research Associate, IENE) και θα πραγματοποιήσουν μία επισκόπηση των παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών αγορών πετρελαίου και διύλισης ενώ συντονιστής της συνεδρίας θα είναι ο κ. Κωστής Σταμπολής, Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής του ΙΕΝΕ.

Στη δεύτερη συνεδρία, που έχει ως θέμα τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά πετρελαίου της ΝΑ Ευρώπης, θα συμμετάσχουν ανώτερα στελέχη από το Ισραήλ ( Mr Avner Maimon Διευθύνων Σύμβουλος, Bazan Group), την Σερβία ( Μ r Vladimir Gagic, Director of Refining Block, NIS), την Ρουμανία ( M LaurentiuPachiu, Founder Partner and Member of the Board, EPG and Mr AlexandruMaximescu, Public and Regulatory Affairs Director, OMV Petrom) και την Ελλάδα ( κ. Διομήδης Σταμούλης, Ανώτατος Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Βιομηχανικών Δραστηριοτήτων και Συμμετοχών και κ. Πέτρος Παπασωτηρίου, Managing Director, Asprofos). Συντονιστής θα είναι ο Dr Hans Hutta, General Manager, ICM από την Αυστρία.

H τρίτη συνεδρία αφορά θέματα ρυθμιστικά και χρηματοδοτικά θέματα για τα οποία θα μιλήσουν ο Mr Ilia Gjermani, Head of Regulatory and Management, του Υπουργείου Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας της Αλβανίας, ο Mr Adam Howard, Principal Banker Natural Resources της EBRD από το Λονδίνο, οMr Roman Matkiwsky, Director of Energy and Infrastructure της BSTDB και ο κ . Κων/νος Παπαμιχαλόπουλος, Senior Partner της KG Law Firm και Γενικός Γραμματέας του ΙΕΝΕ από την Ελλάδα με συντονιστή τον κ. Χρήστο Δήμα, Πρόεδρο του Ελληνο-Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Γεωπολιτικής και Ενέργειας και Μέλος ΔΣ του ΙΕΝΕ.

Την τελευταία συνεδρία που αφορά θέματα marketing, αποθήκευσης και μεταφοράς θα συντονίσει ο Mr Nikola Radovanovic, Chief Legal Officer forEU Legislation, EU Liaison Office, CEO Office, NIS (Σερβία). Ο κ. RobertoKarahannas, General Manager, Domestic and International Retail, των ΕΛΠΕ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή του κ. Ντίνου Λευκαρίτη, Διευθύνοντος Συμβούλου της Petrolina ( Kύπρος), του Mr Dragan Kovacevic , Προέδρου του ΔΣ τηςJANAF (Κροατία) και του κ. Αλέξη Αθανασόπουλου, Συντονιστή Ειδικών Έργων των ΕΛΠΕ Κύπρου.

Κύριος χορηγός της εκδήλωσης είναι ο Όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια», ο κορυφαίος όμιλος στον κλάδο διύλισης και εμπορίας πετρελαίου στη ΝΑ Ευρώπη, ενώ βασικός χορηγός επικοινωνίας είναι το ενεργειακό ενημερωτικό portal Energia. gr, το περιφερειακό site See News και η εφημερίδα Καθημερινή.

ΠΗΓΗ: Energia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ADR ANT1 BP Brent covid-19 interlock MOTOR OIL myData OPEC Saudi Arabian Oil Company self-test SHELL TEXACO ΑΑΔΕ Αναφορά Ασμάτογλου Γιώργος Βουλή ΓΣΕΒΕΕ Γενική Συνέλευση Γεωργιάδης Άδωνις Διοικητικό Συμβούλιο Δρακακάκης Γιάννης ΕΚΟ ΕΛΠΕ ΕΝΒΕΘ ΕΡΤ ΕΣΠΑ ΕΦΚ Ενέργεια Επιστρεπτέα Προκαταβολή Επιτροπή Ανταγωνισμού ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΙΟΒΕ Κατρίνης Μανώλης Κιουρτζής Θέμης Κιούσης Μιχάλης Κρήτη Κώτσος Ευάγγελος ΜΑΜΙΔΑΚΗΣ Μακρυβέλιος Δημήτρης Μαυράκης Γιάννης Μαυράκης Μανώλης Μαυράκης Χάρης Μελίδης Σπύρος Μεταφορικό Ισοδύναμο Ξυδάκης Ηρακλής ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ ΠΟΠΕΚ Παπαγεωργίου Νίκος Παπαδοπούλου Έλλη Παπαζήσης Γιάννης Ρωσία ΣΑΠΕΚ Σταυράκης Χρήστος Σταϊκούρας Χρήστος Σύστημα Εισροών - Εκροών Ταπρατζή Πολυξένη Τζαμπαζλής Γιώργος Τουρκία ΦΠΑ αδειοδότηση ανασφάλιστα ανταποδοτικά αντλίες απεργία αργό πετρέλαιο βενζίνη βυτιοφόρα δεξαμενή δηλώσεις εγκύκλιος επιδοτήσεις επικουρικό ηλεκτροκίνηση καύσιμα κλιματική αλλαγή λαθρεμπόριο μελέτες μητρώα περιθώριο κέρδους πετρέλαιο θέρμανσης πετρέλαιο κίνησης πετρελαιοειδή πλαφόν πλυντήρια πρατήρια πρόστιμα πρόσωπα συναντήσεις τέλη ταξινομήσεις τελωνείο υγραέριο υδρογόνο υπ. Ανάπτυξης φορτιστές φυσικό αέριο φόροι ωράριο
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
ΕΔΡΑ:
Διεύθυνση: Αρχιμήδους 29
Ηράκλειο Κρήτης, 71306
ΤΗΛ: 2810 220885
FAX: 2810 220881
EMAIL: popek@popek.gr
Χάρτης πρατηρίων καυσίμων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ©  All rights reserved - Powered by Avatar

error: Content is protected !!