Skip to main content
| Notaka

“Υποχωρούν περαιτέρω οι τιμές του πετρελαίου – Στο -0,37% και τα 50,49 δολ. ανά βαρέλι το Brent”.

Η συνάντηση του Σαββάτου (29/10) μεταξύ των πετρελαιοπαραγωγών χωρών δεν απέφερε καρπούς σε ότι αφορά τη συμφωνία για το πάγωμα της παραγωγής

 Συνεχίστηκε και σήμερα Δευτέρα (31/10) η υποχώρηση στις τιμές του πετρελαίου, μετά τη δήλωση των χωρών εκτός ΟΠΕΚ ότι δεν πρόκειται να συναινέσουν στη μείωση της παραγωγής εάν πρώτα οι χώρες του Οργανισμού δε λύσουν τις εσωτερικές διαφορές τους.
Συγκεκριμένα, περί τις 9:15 π.μ. το Brent βρίσκεται στο -0,37% και τα 50,49 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που οι απώλειες στο αργό αγγίζουν το -0,47% και τα 48,47 δολ. ανά βαρέλι.
Η συνάντηση του Σαββάτου (29/10) μεταξύ των πετρελαιοπαραγωγών χωρών δεν απέφερε καρπούς σε ότι αφορά τη συμφωνία για το πάγωμα της παραγωγής, με τις συμμετέχουσες χώρες απλά να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Νοέμβριο, πριν από τη συνάντηση του ΟΠΕΚ στις 30 Νοεμβρίου.
Να σημειώσουμε ότι στη συνάντηση συμμετείχαν τόσο οι χώρες-μέλη του ΟΠΕΚ, όσο και χώρες εκτός Οργανισμού, όπως το Αζερμπαϊτζάν, η Βραζιλία, το Καζακστάν, το Μεξικό, το Ομάν και η Ρωσία.
Ωστόσο, οι δύο πλευρές, μέσω κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν, δήλωσαν ότι η συνάντηση του Σαββάτου αποτέλεσε μία “θετική εξέλιξη” προς την κατεύθυνση επίτευξης συμφωνία στις 30 Νοεμβρίου.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!