Skip to main content
| Notaka

“Πετρέλαιο Σε χαμηλό 70 ετών οι νέες ανακαλύψεις”.

Mόλις το ένα τρίτο σε σχέση με το πετρέλαιο που ανακάλυπταν ετησίως κατά μέσο όρο από τη δεκαετία του 1960 ανακάλυψαν το 2015 οι ερευνητές. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Bloomberg, φέτος πιθανόν να βρουν ακόμη λιγότερο.

 

Mόλις το ένα τρίτο σε σχέση με το πετρέλαιο που ανακάλυπταν ετησίως κατά μέσο όρο από τη δεκαετία του 1960 ανακάλυψαν το 2015 οι ερευνητές. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το Bloomberg, φέτος πιθανόν να βρουν ακόμη λιγότερο.

Με τις τιμές να έχουν καταρρεύσει τα τελευταία δύο χρόνια, οι εξορυκτικές εταιρίες έχουν μειώσει τους προϋπολογισμούς εξερεύνησης στο ελάχιστο. Ως εκ τούτου, νέα προσφορά μόλις 2,7 δισ. βαρελιών ανακαλύφθηκε το 2015. Σύμφωνα με στοιχεία της συμβουλευτικής εταιρίας Wood Mackenzie με έδρα το Εδιμβούργο, πρόκειται για τη μικρότερη ποσότητα από το 1947.

Φέτος, οι εξορυκτικές εταιρίες ανακάλυψαν μόλις 736 εκατ. βαρέλια συμβατικού αργού μέχρι τα τέλη του περασμένου μήνα.

Οι ποσότητες εγείρουν μεγάλες ανησυχίες στη βιομηχανία, σε μια περίοδο κατά την οποία η αμερικανική αρμόδια υπηρεσία εκτιμά ότι η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου θα αυξηθεί από 94,8 εκατ. βαρέλια την ημέρα φέτος σε 105,3 εκατ. βαρέλια το 2026. 

PHGH: Business Energy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!