Skip to main content
| Notaka

“Η διαπλοκή και η διαφθορά νίκησαν κατά κράτος, το κράτος δικαίου στο Ηράκλειο- Ο ρόλος στελεχών του δημοσίου και αξιωματικών της ΕΛΑΣ!”.

Δείτε τη νέα επιστολή των “Αδιάφθορων Αστυνομικών Κρήτης”

Στην περίφημη υπόθεση της λειτουργίας του πρατηρίου υγρών καυσίμων απέναντι από τη ΣΕΑΠ αναφέρονται με νέα επιστολή τους στο Candianews οι “Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι την υπόθεση, πέραν από άλλες υπηρεσίες, καλύπτουν και βαθμοφόροι της ΕΛΑΣ, επιβεβαιώνοντας στην ουσία τις αποκαλύψεις μας! (δείτε εδώ)

Οι ΜΑΑΚ ερωτούν:

Ποια είναι η σχέση του επιχειρηματία , με συγκεκριμένους αστυνομικούς και μάλιστα βαθμοφόρους ,  του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ;

Έβαλαν τα περιπολικά  της αστυνομίας καύσιμα από το συγκεκριμένο πρατήριο γνωρίζοντας  τις ανωτέρω αποφάσεις ;

Και δίνουν προθεσμία 15 ημερών για απαντήσεις στα ερωτήματά τους, μετά την παρέλευση της οποίας θα δώσουν στοιχεία στη δημοσιότητα.

Την υπόθεση είχε φέρει στο φως με συνεχείς αποκαλύψεις το Candianews, παρουσιάζοντας στοιχεία ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε παράνομα με την κάλυψη πολλών υπηρεσιών, ενώ πολίτης που είχε καταγγείλει τις παρανομίες είχε απειληθεί από το δήμο Ηρακλείου με απώλεια της δικής του περιουσίας!

Πιθανώς αυτή η υπόθεση είναι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην Κρήτη ή, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, “Χαρακτηριστική περίπτωση,  όπου , η διαπλοκή και η διαφθορά έχει νικήσει κατά κράτος, το κράτος δικαίου”.

Διαβάστε:

Ηράκλειο Κρήτης . Πρατήριο  υγρών καυσίμων κοντά στον Αερολιμένα Ηρακλείου  , χωρίς οικοδομική άδεια , χωρίς σύννομη πυρασφάλεια  και σε επικίνδυνη θέση για τροχαίο ατύχημα, λειτουργεί για χρόνια ανενόχλητο  , κάνοντας και  αγωγή για διαφυγόντα κέρδη ( 1ο  μέρος )

Χαρακτηριστική περίπτωση ,  όπου , η διαπλοκή και η διαφθορά έχει νικήσει κατά κράτος, το κράτος δικαίου .

Το συγκεριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων , λειτουργεί επι της Λ Ικάρου , απέναντι από την ΣΕΑΠ σε ακίνητο τους τέως δήμου Ν Αλικαρνασσού και σήμερα Δήμου Ηρακλείου.

Η άδεια ίδρυσης του παραπάνω πρατηρίου υγρών καυσίμων χορηγήθηκε με την 43228/19-10-2006 απόφαση του προϊσταμένου της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου και η αρχική άδεια λειτουργίας αόριστης διάρκειας με την 55024/13-11-2008 απόφαση του προϊσταμένου της ίδιας Δ/νσης.

Στις 17-10-2014 η διευθύντρια της Πολεοδομίας Ηρακλείου προς τιμή της , η Φ.Μ , αποφαίνεται στο υπ αριθμ 115386 έγγραφό της , ότι η υπ αριθμ 244/2007 οικοδομική άδεια  σύμφωνα με την οποία αδειοδοτήθηκε το πρατήριο υγρών καυσίμων που λειτουργεί έως σήμερα επί της Λ. Ικάρου 115 σε κεντρική περιοχή του Νομού Ηρακλείου Κρήτης , εκδόθηκε στηριζόμενη σε ψευδή στοιχεία , με άλλα λόγια , η οικοδομική άδεια είναι παράνομη και ως εκ τούτου δεν υφίσταται. Επομένως το συγκεκριμένο πρατήριο λειτουργεί χωρίς Πολεοδομική άδεια , χωρίς  πυρασφάλεια σύμφωνη με τις προδιαγραφές μιας νόμιμης οικοδομικής  άδειας και άλλα .

Στις 16/12/2015 ο Γενικός Γραμματέας της  Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης  με την με αριθμ πρωτ 13869 απόφασή του, αναρτητέα στο διαδίκτυο ( ΑΔΑ:7ΜΚΤΟΠ1Θ-ΔΘΔ ) , προς τιμή του , αποφασίζει την οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας του συγκεκριμένου πρατήριου υγρών καυσίμων.

Στις 7-7-2015 με την υπ αριθμ 84885 απόφασή της , η διεύθυνση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης συστήνει τριμελή ειδική επιτροπή  από τους Τ.Ν , Ο.Ν και Σ.Γ  , πολιτικούς Μηχανικούς και τοπογράφους Μηχανικούς  , η οποία μετά από αυτοψία στο συγκεκριμένο πρατήριο , διαπιστώνει ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος επί της Εθνικής Οδού   για  οχήματα που επιλέγουν  να ανεφοδιαστούν από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων , τόσο κατά της είσοδό τους όσο και κατά την έξοδό τους .

Γιατί η συγκεκριμένη επιχείρηση Λειτουργεί έως και σήμερα όπως προκύπτει από πρόσφατη απόδειξη, παρά τις ανωτέρω αποφάσεις ;

Γιατί οι  δεξαμενές καυσίμων του πρατηρίου βρέθηκαν σε άλλο οικόπεδο, χωρίς να έχει παραχωρηθεί η χρήση του;

Ποια είναι τα σχέδιο πυρασφάλειας τους Πρατηρίου , ποιος τα υπογράφει ;

Ποιοι ( κατά σειρά ,υπάλληλοι ) βεβαίωσαν , αποδέχτηκαν και έλαβαν υπόψιν τους εις γνώση τους σε μια σειρά ενεργειών , τα ψευδή στοιχεία με τα οποία εκδόθηκε η οικοδομική άδεια και δόθηκε έτσι άδεια λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων  ;

Ποιες οι ενέργειες σήμερα του Περιφερειάρχη Κρήτης ;

Ποια είναι η σχέση του επιχειρηματία , με συγκεκριμένους αστυνομικούς και μάλιστα βαθμοφόρους ,  του Β Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ;

Έβαλαν τα περιπολικά  της αστυνομίας καύσιμα από το συγκεκριμένο πρατήριο γνωρίζοντας  τις ανωτέρω αποφάσεις ;

Έπρεπε η υπόθεση να οδεύσει προς τον Άρειο Πάγο ;

Τι αποφάνθηκε η δικαιοσύνη μέχρι σήμερα;

Πριν απαντήσουμε εμείς με συγκεκριμένα στοιχεία , δίδοντας πανελλαδική έκταση στην υπόθεση  Θα θέλαμε οι αρμόδιες υπηρεσίες εντός 15νθημέρου από την δημοσιοποίηση αυτής της καταγγελίας ,  να πράξουν τα αυτονόητα και να τοποθετηθούν δημόσια .

Το μήνυμα που δίδεται στην κοινωνία με τέτοιες υποθέσεις , είναι καταστροφικό και αποβαίνει σε βάρος της ίδιας της πολιτείας

M.A.A.K (Μάχιμοι και Αδιάφθοροι Αστυνομικοί Κρήτης)

PHGH: Candia News

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!