Skip to main content
| Notaka

«Ο Μυστηριώδης Επενδυτής που Ενδιαφέρεται για την Jet Oil».

Ένα μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το όνομα που «κρύβεται» πίσω από τον μυστηριώδη επενδυτή από τις ΗΠΑ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την περίπτωση της Jet Oil.

 

Ένα μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το όνομα που «κρύβεται» πίσω από τον μυστηριώδη επενδυτή από τις ΗΠΑ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την περίπτωση της Jet Oil. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι αυτό του Τζον Καρσιματίδη. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέγγισε την μια από τις βασικές πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας και ζήτησε στοιχεία για την περίπτωση της. Γι’ αυτό και η τράπεζα υπέβαλε αίτημα άρσης της εταιρείας από το καθεστώς της προσωρινής επιτήρησης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Κατσιματίδης ασχολείται και στις ΗΠΑ με τη λιανική στα πετρελαιοειδή, πέραν όλων των άλλων επιχειρηματικών δράσεων του. Οι πιθανότητες να προχωρήσει, ωστόσο, το deal είναι μάλλον μικρές, μας λένε πηγές, που βρίσκονται σε γνώση.

Στο μεταξύ, στο άλλο μέτωπο, αυτό της «Μαρινόπουλος», οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι συνεχίζεται ο εσωτερικός έλεγχος της αν και προς το παρόν δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά. Κατά συνέπεια, τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι μάλλον περιορισμένης έκτασης.

Παράλληλα, δεν φαίνεται να υπάρχει ξένος επενδυτής που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση, στο προσκήνιο. Χωρίς βεβαίως τίποτα να μπορεί να αποκλειστεί έως την τελευταία στιγμή, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι και την τελευταία στιγμή.. Σε κάθε περίπτωση, έως και τον Σεπτέμβριο, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει και στα δύο μέτωπα.

(voria.gr, 18/07/2016)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!