Skip to main content
| Notaka

«Άλμα 5,81% για το πετρέλαιο brent, στα 41,72 δολ./βαρέλι – «Πτήση» στα 39,56 δολ. και για το WTI, με κέρδη 6,17%».

«Ενθουσιασμός» στις αγορές από τα σημάδια για μείωση της παραγωγής από τις ΗΠΑ και για την προσδοκώμενη συμφωνία «παγώματος» της παραγωγής από χώρες εντός και εκτός ΟΠΕΚ.

 

«Ενθουσιασμός» στις αγορές από τα σημάδια για μείωση της παραγωγής από τις ΗΠΑ και για την προσδοκώμενη συμφωνία «παγώματος» της παραγωγής από χώρες εντός και εκτός ΟΠΕΚ
Εκρηκτική άνοδο σημείωσαν οι τιμές του πετρελαίου σήμερα Παρασκευή 8 Απριλίου, λόγω της αισιοδοξίας ότι θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των παραγωγών εντός και εκτός ΟΠΕ για πάγωμα της παραγωγής στις 17 Απριλίου στην Ντόχα του Κατάρ, αλλά και εξαιτίας της μείωσης των ενεργών εξεδρών εξόρυξης στις ΗΠΑ για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, γεγονός που δίνει μήνυμα για περαιτέρω πτώση της παραγωγής αργού στη χώρα.
Η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης τον Ιούνιο του 2016 για το πετρέλαιο Brent εκτινάχθηκε κατά 5,81% ή κατά 2,33 δολ., στα 41,72 δολ./βαρέλι.
Στο ίδιο κλίμα και το αμερικανικό αργό, με ισχυρά κέρδη 6,28% ή 2,34 δολ., με την τιμή του WTI να διαμορφώνεται για το προθεσμιακό συμβόλαιο παράδοσης τον Μάιο του 2016 στα 39,60 δολ./βαρέλι.

www.bankingnews.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!