Skip to main content
| Notaka

«Σε Πτωτική Τροχιά Επέστρεψαν οι Τιμές του Πετρελαίου».

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, επεκτείνοντας τις υψηλές απώλειες που σημείωσαν χθες, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι η άνοδος των έξι τελευταίων βαθμών ίσως είναι «υπερβολική», δεδομένης της υπερπροσφοράς αργού στις αγορές.

 

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, επεκτείνοντας τις υψηλές απώλειες που σημείωσαν χθες, καθώς οι επενδυτές εκτιμούν ότι η άνοδος των έξι τελευταίων βαθμών ίσως είναι «υπερβολική», δεδομένης της υπερπροσφοράς αργού στις αγορές .

Το Μπρεντ σημειώνει πτώση 20 σεντς στα 39,33 δολάρια/βαρέλι. Το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά 14 σεντς στα 37,04 δολάρια, ενώ χθες κατέγραψε απώλειες 3,4%.

Τα εμπορικά αποθέματα αργού στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι ανήλθαν την περασμένη εβδομάδα σε επίπεδο – ρεκόρ, για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα, σημειώνοντας αύξηση κατά 3,3 εκατ. βαρέλια, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters.

Την ίδια ώρα, η Σαουδική Αραβία διατήρησε αμετάβλητη την παραγωγή της, το Φεβρουάριο, σε μόλις λίγο πάνω από 10 εκατ. βαρέλια/ημέρα, καταδεικνύοντας ότι εφαρμόζει την προκαταρκτική συμφωνία με τη Ρωσία (το Κατάρ και τη Βενεζουέλα) για «πάγωμα» της παραγωγής στα επίπεδα του Ιανουαρίου.

Πάντως, το Ιράν δεν δείχνει διατεθειμένο να συμμετάσχει σε αυτή τη συμφωνία. Η παραγωγή του ανέρχεται αυτή την περίοδο σε 3,1 εκατ. βαρέλια/ημέρα περίπου και στοχεύει σε αύξηση στα 4 εκατ. βαρέλια. 

 

πηγή : energia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!