Skip to main content
| Notaka

«Στυλίδα: Συνελήφθησαν αλλοδαποί «κυνηγοί» καυσίμων».

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς το «δίδυμο» Ρουμάνων «κυνηγών» καυσίμων, που δρούσαν επί δύο χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας στη Φθιώτιδα.

 

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς το «δίδυμο» Ρουμάνων «κυνηγών» καυσίμων, που δρούσαν επί δύο χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας στη Φθιώτιδα.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή Αχλάδι της Φθιώτιδας εντόπισαν το φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 64 και 21 χρόνων, τη στιγμή που πλησίαζαν το φορτηγό ενός 62χρονου Βούλγαρου που ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο και να μεταγγίζουν 200 λίτρα πετρελαίου από το ρεζερβουάρ του στο δικό τους.

Αμέσως τους συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι ήταν εξοπλισμένοι με μια ηλεκτρική αντλία για την άντληση καυσίμων, πλήθος πλαστικά δοχεία στα οποία μετάγγιζαν τα κλεμμένα καύσιμα, ιμάντες δεσίματος φορτίου, ζαντολάστιχα, κρύσταλλα από φανάρια και άλλα αντικείμενα από οχήματα διαφόρων τύπων, ενώ είχαν και στην κατοχή τους δυο σπρέι πιπεριού και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Όπως εξακριβώθηκε στην προανάκριση, οι δυο Ρουμάνοι είχαν λεηλατήσει από το Μάρτιο του 2014 τουλάχιστον 17 φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης που έβρισκαν σταθμευμένα σε ανοιχτά παρκινγκ στην Ανατολική Φθιώτιδα, ενώ είχαν κλέψει και ένα από αυτά. Από τα υπόλοιπα, είχαν «ρουφήξει» γύρω στα 6.400 λίτρα πετρελαίου και είχαν κλέψει διάφορα ανταλλακτικά!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του νόμου περί όπλων και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

πηγή : energypress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!