Skip to main content
| Notaka

Επανεκλογή Δημήτρη Ασημακόπουλου στην UEAPME

altΕπανεκλογή του κ. Δημήτρη Ασημακόπουλου, ως Αντιπροέδρου στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Βιοτεχνικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (UEAPME).

Για δεύτερη συνεχή θητεία εξελέγει ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Βιοτεχνικών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων () ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δ. Ασημακόπουλος. Η επανεκλογή του έγινε από την Γενική Συνέλευση της UEAPME η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 4 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες μετά από πρόταση πολλών Ευρωπαϊκών Συνομοσπονδιών οι οποίες τόνισαν τη συνεισφορά της ΓΣΕΒΕΕ και του κ. Ασημακόπουλου στη δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Ο κ. Ασημακόπουλος θα είναι Αντιπρόεδρος και μέλος του Προεδρείου για την περίοδο 2015 – 2016.

Η UEAPME, στην οποία η ΓΣΕΒΕΕ είναι εδώ και 15 χρόνια μέλος, είναι η εργοδοτική οργάνωση που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ευρωπαϊκών βιοτεχνικών, εμπορικών και ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) σε επίπεδο Ε.Ε.. Συνιστά τον έναν από τους τέσσερις αναγνωρισμένους Ευρωπαίους Κοινωνικούς Εταίρους (ETUC, UEAPME, Businesseurope, CEEP), και ενεργεί εξ ονόματος των μελών της στον Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Διάλογο και τις συζητήσεις με τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε..

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει 80 οργανώσεις μέλη, από 34 χώρες, αποτελούμενες από εθνικές διαεπαγγελματικές ομοσπονδίες ΜΜΕ, Ευρωπαϊκές κλαδικές ομοσπονδίες και άλλα συνεργαζόμενα μέλη (από μη Ευρωπαϊκές χώρες). Εκπροσωπεί σε όλη την Ευρώπη πάνω από 12 εκατομμύρια επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν σχεδόν 55 εκατομμύρια εργαζομένους.

Σε θέση Αντιπροέδρου εξελέγει για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας), κ. Β. Κορκίδης τον οποίο η ΓΣΕΒΕΕ συγχαίρει και του εύχεται καλή θητεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!