Skip to main content
| Notaka

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στην Κορινθία που διέπραττε ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και οικίες

 altΕξαρθρώθηκε, ύστερα από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και οικίες, ενώ εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις ληστειών, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου την 6.11.2013, τρία (3) μέλη της ομάδας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 35 ετών, καθώς και ένας 31χρονος ημεδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της διάπραξης ληστειών, καθώς και της παράβασης της Νομοθεσίας για τα όπλα.

Όπως προέκυψε από τη μέχρι τώρα έρευνα, σε διαφορετικές συνθέσεις κάθε φορά, είχαν διαπράξει τις ακόλουθες περιπτώσεις ληστειών σε πρατήρια:

· Την 8.1.2013 πρώτες πρωινές ώρες, στο 10,4 χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Τρίπολης, αφού μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρήματα, διάφορα προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

· Την 12.2.2013 πρώτες πρωινές ώρες, αφού μπήκαν στο ίδιο πρατήριο υγρών καυσίμων, με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρήματα, διάφορα προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου και στη συνέχεια στον κ. Ανακριτή Κορίνθου, ενώ διατάχθηκε η προσωρινή κράτηση τους.

Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του συνεργού τους, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων αδικημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!