Skip to main content
| Notaka

Ακρόαση από τη Βουλή για τα πρόστιμα του Ήφαιστου ζητά η ΠΟΠΕΚ

vaso_papandreouΣυνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τα πρόστιμα του Ήφαιστου ζήτησε σήμερα η ΠΟΠΕΚ από την πρόεδρο της Επιτροπής κα Β. Παπανδρέου.

Στη σχετική επιστολή η ΠΟΠΕΚ ζητά να κληθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για να εκθέσει αναλυτικά τις απόψεις και τους λόγους που οδήγησαν στην επιβολή εξοντωτικών προστίμων σε χιλιάδες πρατηριούχους για τυπικές παραβάσεις του ΚΒΣ στο πληροφοριακό σύστημα διακίνησης πετρελαίου θέρμανσης «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».

«Το προαναφερόμενο θέμα έχει τεθεί στον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Π. Οικονόμου, στους εκπροσώπους του Υπουργείου Οικονομικών καθώς και στα λοιπά κόμματα στη Βουλή, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί το δίκαιο του αιτήματος και την αναγκαιότητα επίλυσης του θέματος με την άμεση νομοθετική ρύθμισή του», αναφέρει ακόμη η ΠΟΠΕΚ.

Σημειώνει δε ότι η ομηρία χιλιάδων πρατηριούχων δεν μπορεί να παραταθεί γιατί η διοίκηση και τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, ασχέτως αν έχουν αποδεχθεί δημόσια με δηλώσεις τους το δίκαιο του αιτήματός μας, είναι υποχρεωμένα να επιβάλλουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!