Skip to main content
| Notaka

Αναστολή κινητοποιήσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ)

Αρχιμήδους 29, 71306 Ηράκλειο – Κρήτη

Τηλ. 2810 220885 Fax 2810 220881

Κιν. Προέδρου 6944555328

E mail: popek@sppi.gr

Αριθμ. Πρωτ. 40

Ηράκλειο Κρήτης 30/03/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθές βράδυ 29/3/2010 πραγματοποιήθηκε με το Προεδρείο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (ΠΟΠΕΚ), ευρεία σύσκεψη στο Υπ. Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στην σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό κ. Ι. ΜΑΝΙΑΤΗ, συμμετείχαν ο Υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. ΣΤ. ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ, παρουσία των Γ.Γ. Ενέργειας κ. Κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ και Εμπορίου κ. ΣΤ. ΚΟΜΝΗΝΟ, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Στη δίωρη σύσκεψη ετέθησαν όλα τα προβλήματα της αγοράς πετρελαιοειδών, επικεντρώνοντας ιδιαιτέρως τη συζήτηση στις παρενέργειες από την επιβολή του πλαφόν μόνον στα πρατήρια των οκτώ Νομών που αναφέρονται στην απόφαση.

Αποφασίσθηκε να ζητηθεί η συμβολή και των Εταιρειών Εμπορίας με την χορήγηση εκπτώσεων στους πρατηριούχους κατά την διάρκεια ισχύος του πλαφόν από τον Υφ. κ. Ι. Μανιάτη, ο οποίος δεσμεύθηκε να ανοίξει ο φάκελος της Αγοράς Πετρελαιοειδών τις επόμενες ημέρες μετά το Πάσχα, μετά την κοινή  διαπίστωση ότι αυτή δεν λειτουργεί μέσα στα πλαίσια του ανταγωνισμού.

Μετά από τα παραπάνω και την επιδειχθείσα κατανόηση των προβλημάτων εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας,  η ΠΟΠΕΚ αποφάσισε την προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!