| Notaka
“Περσικός Κόλπος: Πυρκαγιά σε παναμέζικο δεξαμενόπλοιο – Διασώθηκε το πλήρωμα”.
Το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων – Το δεξαμενόπλοιο δεν μετέφερε πετρέλαιο – Δείτε βίντεο
Ένας αξιωματούχος στο εθνικό συμβούλιο μέσων ενημέρωσης, επικαλούμενος τη FTA δήλωσε λίγο νωρίτερα πως οι αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων «εργάζονται για να κατασβήσουν μια πυρκαγιά που ξέσπασε πάνω σε ένα δεξαμενόπλοιο, 21 ναυτικά μίλια από την ακτή της Σάρτζα, αφού έλαβαν ένα σήμα κινδύνου. Μια προσήκουσα έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».
Ο οργανισμός Maritime Trade Operations (UKMTO), που ανήκει στο Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό και συντονίζει την κίνηση των πλοίων στον Κόλπο, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι έλαβε αναφορές για ένα πλοίο στο οποίο έχει ξεσπάσει φωτιά βορειοδυτικά της Σάρτζα.
ΠΗΓΗ: protothema.gr

