Skip to main content
| Notaka

“Ισπανία: Η IONITY ανοίγει το πρώτο υπερβολικά γρήγορο φορτιστή με Cepsa”.

Ισπανία: Η IONITY ανοίγει το πρώτο υπερβολικά γρήγορο φορτιστή με Cepsa

Τον Ιούλιο του 2018, η Cepsa υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την IONITY για την εγκατάσταση ηλεκτρικών σημείων φόρτισης στους πρατηριούχους της στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

 

 

Σε συνδυασμό με την Cepsa, η IONITY ξεκίνησε τον πρώτο σταθμό φόρτισης υψηλής ισχύος στην Ισπανία. Βρίσκεται στην Pallejà (Βαρκελώνη), ο νέος χώρος είναι εξοπλισμένος με 4 σημεία υψηλής φόρτισης καθένας με χωρητικότητα 350 kW.

Προσφέροντας 1,2 Mega Watt ισχύος για τους 4 φορτιστές υψηλής ισχύος, ο σταθμός IONITY είναι από τους ταχύτερους στην Ισπανία. Η IONITY έχει προετοιμάσει το σταθμό για 2 επιπλέον φορτιστές υψηλής ισχύος που μπορούν να προστεθούν ανάλογα με τη ζήτηση. Η Cepsa θα παράσχει 100% ανανεώσιμη ενέργεια σε αυτές τις εγκαταστάσεις.

Αυτός ο πρώτος σταθμός στην Ισπανία είναι το τελευταίο κεφάλαιο στην επέκταση του πανευρωπαϊκού δικτύου φόρτισης της IONITY. Ο στόχος είναι να καταστεί πραγματικότητα το EV ταξίδι σε μεγάλες αποστάσεις. Η Pallejà είναι επίσης ένας από τους 340 υπερσύγχρονους σταθμούς φόρτισης που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του έργου Europe-E, καλύπτοντας κύριες διαδρομές σε 13 κράτη μέλη της ΕΕ και σε όλους τους 9 διαδρόμους του κεντρικού δικτύου ΔΕΔ-Μ και το κεντρικό δίκτυο. Το έργο EUROP-E συγχρηματοδοτείται από τη διευκόλυνση «Συνδέοντας την Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τον Ιούλιο του 2018, η Cepsa υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το IONITY, το ευρωπαϊκό δίκτυο χρέωσης υψηλών επιδόσεων που δημιουργήθηκε από την BMW Group, την Daimler AG, τη Ford Motor Company και τον όμιλο Volkswagen με την Porsche AG για την εγκατάσταση σημείων ηλεκτρικής φόρτισης στην υπηρεσία της σταθμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ