Skip to main content
| I | ,

90 χρόνια λειτουργίας του ομίλου Σπυρίδη

Τα 90 χρόνια λειτουργίας του τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνείς αγορές, γιόρτασε ο όμιλος εταιρειών Σπυρίδη, συνδυάζοντας τη γιορτή με την κοπή της βασιλόπιτας για το 2023, στην αίθουσα δεξιώσεων του Eleon Loft, στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι 200 εργαζόμενοι του ομίλου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Πάτρα και Λάρισα, μαζί με τον πρόεδρο του ομίλου, Παναγιώτη Σπυρίδη, τον Χαράλαμπο Σπυρίδη και τις κυρίες Αρτεμις και Ιοκάστη Σπυρίδη.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1933 ως Προσωπική Εταιρία, με ιδρυτή και ιδιοκτήτη το Δημήτριο Σπυρίδη, και το 1970 έγινε Ανώνυμη Εταιρία με την επωνυμία «ΔΗΜ. Γ. ΣΠΥΡΙΔΗΣ Α.Ε». Σήμερα, στον Όμιλο ανήκουν οι εταιρίες: ΔΗΜ. Γ. ΣΠΥΡΙΔΗΣ Α.Ε, ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΤΡΟΤΕΚ, ΑΒΕΤΕΛ Α.Ε (διαφημιστικές κατασκευές), RENTRON A.E.B.E (ηλεκτρομηχανικές εφαρμογές), ενώ υπάρχουν και συμμετοχές σε άλλες εταιρίες με Εμπορικές και Βιομηχανικές Δραστηριότητες.

Ο Όμιλος, μέλος του APEA (Association for Petroleum & Explosives Administration) και μια από τις ανεξάρτητες εταιρείες Παραγωγής Αντλιών και Διανομέων Καυσίμου αποτελεί τρανή απόδειξη της Ελληνικής Δύναμης στην Παγκόσμια Αγορά, πρωταγωνιστώντας σε Μεγάλα Έργα και Παγκόσμιες Συνεργασίες με Μεγάλες Πετρελαϊκές Εταιρείας όπως Ελβετίας, Νορβηγίας, Αιθιοπίας, Αιγύπτου, Σαουδικής Αραβίας, Λιβύης και πολλών ακόμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!