Skip to main content

Αντιπαράθεση Χαρίτση – Γεωργιάδη στο twitter για τις τιμές των καυσίμων

Διαβάσαμε στην «Εφ.Συν.»

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Αδ. Γεωργιάδη και του Αλ. Χαρίτση, ενώ οι ελληνικές αντλίες «στενάζουν» από τις τιμές των καυσίμων.

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε σε προηγούμενη ανάρτηση του υπουργού που υποστήριζε ότι τις τελευταίες ημέρες «οι διεθνείς τιμές αυξάνονται συνεχώς» παρουσιάζοντας αναλυτικά γραφήματα.

«Δεν είναι ζήτημα ημερών αλλά συνολικής τάσης-ξεκάθαρη αποκλιμάκωση διεθνών τιμών. Στην Ελλάδα όμως οι τιμές σε ιστορικά υψηλά. Σταθερά στους ακριβότερους στην ΕΕ σε απόλυτες τιμές και μακράν οι ακριβότεροι με όρους αγοραστικής δύναμης. Ο συλλογισμός είναι δυστυχώς απολύτως ακριβής», έγραψε στην ανάρτηση-απάντηση ο Αλέξης Χαρίτσης.

Η κόντρα ξεκίνησε όταν αρχικά ο Αλ. Χαρίτσης είχε επισημάνει πως «οι διεθνείς τιμές καυσίμων έχουν καταρρεύσει, όμως στην Ελλάδα οι τιμές ανεβαίνουν και πάλι! Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης η βενζίνη σκαρφαλώνει ξανά στα 2€/λίτρο. Η αισχροκέρδεια σαρώνει την οικονομία με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!