Skip to main content

Συνάντηση στα γραφεία της ΕΝ.ΒΕ.Θ. με τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ

Μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 π.μ. ο Βουλευτής Μεσσηνίας και Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Χαρίτσης και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Φάμελλος, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης παρουσία του Προέδρου της ΕΝΒΕΘ και της ΠΟΠΕΚ κ. Κιουρτζή Θεμιστοκλή, του τέως Προέδρου της ΕΝΒΕΘ κ. Μελίδη Σπύρου, του Αντιπροέδρου της ΕΝΒΕΘ και εκπροσώπου της ΠΟΠΕΚ κ. Σταυράκη Χρήστου, του Ταμία της ΕΝΒΕΘ και αντιπροσώπου της ΠΟΠΕΚ κ. Ηλιάδη Γεράσιμου, του μέλους του ΔΣ της ΕΝΒΕΘ και αντιπροσώπου της ΠΟΠΕΚ κ. Μελίδη Αλέξανδρου, του μέλους του Δ.Σ. της ΕΝΒΕΘ και αντιπροσώπου της ΠΟΠΕΚ και του αντιπροσώπου της ΠΟΠΕΚ κ. Μπακάλμπαση Κωνσταντίνου.

Παραθέτουμε ενδεικτικά τα παρακάτω θέματα που συζητήθηκαν και που ταλανίζουν τον κλάδο των Βενζινοπωλών:

Κατάργηση πωλήσεων κάτω από την τιμή κόστους
Παραβατικότητα
Κατάργηση του πληροφοριακού συστήματος Ήφαιστος
Κατάργηση του πλαφόν
Πρόστιμα (άδικο ενιαίο πρόστιμο στο Παρατηρητήριο τιμών 3.000,00 ευρώ )
Εξαίρεση του κλάδου από επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ
Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και οι παραβρισκόμενοι εξέφρασαν τις απόψεις τους και πρότειναν λύσεις για τα παραπάνω θέματα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Χαρίτση και Φάμελλο για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους και που με τόσο προσοχή άκουσαν τα θέματα που απασχολούν τους Βενζινοπώλες και εξέφρασαν τις απόψεις τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!