Skip to main content
| I | ,

Υποβολή αιτήσεων μισθωτών σε επιδοτούμενο πρόγραμμα διάρκειας 110 ωρών

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς (Δικαιούχος) ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων εργαζομένων μέσω του ιστότοπου https://110.bep.gr για την παροχή επιδοτούμενης κατάρτισης και πιστοποίησης διάρκειας 110 ωρών (δια ζώσης, ή με τηλεκατάρτιση), συνολικά σε 958 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα από όλη τη χώρα, όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας και ανεξάρτητα από τον κλάδο απασχόλησής τους, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων που θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η κατάρτιση αφορά τις ειδικότητες υπαλλήλου διοικητικής υποστήριξης, στέλεχος διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας, πωλητή λιανικής και ειδικού Social Media Marketing.

Η Πράξη με κωδικό ΟΠΣ 5035273, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ 3875/1271/Α3/13-06-2019 (ΑΔΑ ΨΥ9Χ465ΧΙ8 – ΡΞ1) απόφαση Ένταξης, συγχρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 (ΕΣΠΑ).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!