Skip to main content

Προειδοποιητική ακινησία βυτιοφόρων Φ.Δ.Χ. μεταφοράς πετρελαιοειδών

Προειδοποιητική 24ωρη ακινητοποίηση των βυτιοφόρων καυσίμων και ασφάλτου σε περίπτωση άρνησης, άμεσης κρατικής στήριξης του κλάδου απέναντι στην αύξηση της τιμής του πετρελαίου κίνησης αποφάσισε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών στη χθεσινή (Κυριακή 27/3) συνέλευση των μελών του, μετά από ψηφοφορία.
Στη συνέλευση αποφασίστηκαν επίσης συναντήσεις στα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομικών και Μεταφορών, όπως και με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ).

Προγραμματίζεται παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο για την εκφόρτωση υγρής ασφάλτου με ευθύνη των παραληπτών και με δικά τους μέσα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και άλλες Ομοσπονδίες προειδοποιούν για απεργιακές κινητοποιήσεις, εφόσον τις επόμενες ημέρες δεν υπάρξουν παρεμβάσεις από την κυβέρνηση για άμεση μείωση του πετρελαίου κίνησης, με τρόπο ώστε η όποια επιδότηση ή αφαίρεση φόρων να είναι πραγματική, με μειωμένη τιμή στην αντλία κατά το αφαιρούμενο ποσό των φόρων ή κατά το ποσοστό της επιδότησης ανά λίτρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!