Skip to main content
| I | ,

Νέα συνεργασία όμιλου Σπυρίδη με SECU-TECH

Ο όμιλος Σπυρίδη, με συνεργασία περισσοτέρων από 85 χρόνια με τις εταιρίες πετρελαιοειδών πρόσφατα προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία SECU-TECH και ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρίας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία.
Η εταιρεία SECU-TECH, με έδρα την Αυστρία , είναι παγκόσμιος προμηθευτής συστημάτων και λύσεων για ασφαλή και αποδοτική διανομή καυσίμων, κυρίως για τη βιομηχανίες πετρελαιοειδών, μεταλλευμάτων, χημικών και πετροχημικών.
Η γκάμα των προϊόντων της εταιρίας περιλαμβάνει συστήματα ασφαλούς ανεφοδιασμού βυτίων, συστήματα ηλεκτρονικής σφράγισης βυτίων, συστήματα αποφυγής ανάμιξης καυσίμων, συστήματα με λειτουργίες SPD, καθώς και ασύρματα συστήματα μεταφοράς δεδομένων και συστήματα Level Gauging με Data-Management-προγράμματα με λύσεις παρακολούθησης / χαρτογράφησης.
Ο Όμιλος Σπυρίδη προσφέρει εξυπηρέτηση και υποστήριξη των προϊόντων μέσω ικανών και εκπαιδευμένων στελεχών τα οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσουν το υψηλό επίπεδο απαιτήσεων των πελατών και προσαρμογές για συγκεκριμένους πελάτες και συγκεκριμένες χώρες σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία.
Τεχνικές πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο www.spyrides.gr και μέσω προσωπικής επαφής με το καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!