Skip to main content
| I |

Άνεση και απόδοση με DAF

Η DAF Trucks παρουσίασε ένα νέο πακέτο εξοπλισμού, για καλύτερη απόδοση, άνεση και ασφάλεια, σε όλη τη γκάμα των μεγάλων φορτηγών της, CF και XF, σε συνδυασμό με τους κινητήρες PACCAR MX-11 και MX-13.

Το «Ultimate Package» παρακολουθεί ενεργά την κατάσταση των μπαταριών και την πίεση των ελαστικών, ενώ με το «Predictive Cruise Control» το φορτηγό μπορεί να εκμεταλλευτεί την τοπογραφία και την κινητική ενέργεια του οχήματος ώστε να μειώσει την κατανάλωση έως και 4% σύμφωνα με την εταιρεία.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται υψηλής απόδοσης φωτιστικά σώματα LED, εμπρός και πίσω. Μέσα στην καμπίνα υπάρχει το σύστημα κλιματισμού «Climate Control» και ενισχυμένη γραμμή ρεύματος, για υποστήριξη φούρνου μικροκυμάτων.

Επιπλέον, μπορεί να αναβαθμιστεί με το πακέτο «Ultimate+», το οποίο συμπεριλαμβάνει το DAF Connect (σύστημα διαχείρισης στόλων οχημάτων) και το συμβόλαιο συντήρησης «DAF MultiSupport Flex Care Repair & Maintenance», ο οποίο παρέχει προτεραιότητα στην αποκατάσταση και επιστροφή του φορτηγού στο δρόμο, σε όλη τη γεωγραφική επικράτεια της Ευρώπης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!