Skip to main content
| I |

Φορτιστές για πρατήρια καυσίμων

Ο Όμιλος Σπυρίδη, με μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των πετρελαιοειδών και σε συνεργασία με τον κλάδο των πρατηριούχων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε ολόκληρο το κύκλωμα διαχείρισης καυσίμων.

Παρακολουθώντας τις Διεθνείς εξελίξεις και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης από την πλειονότητα των κρατών και των Διεθνών φορέων, προχώρησε σε υπογραφή συνεργασίας με κορυφαίους κατασκευαστές Ηλεκτρικών Φορτιστών. Μέσα από μια πλήρη γκάμα οι Ηλεκτρικοί Φορτιστές καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πρατηριούχων μετατρέποντας πλέον την επιχείρησή τους σε ένα “σύγχρονο πρατήριο ενέργειας” με στόχο την διατήρηση και αύξηση του πελατολογίου τους.

Σχετικά με τους τρόπους φόρτισης των οχημάτων αυτοί διακρίνονται σε 3 κατηγορίες και είναι οι παρακάτω:

  • Bραδείας Φόρτισης που αφορά την φόρτιση των οχημάτων σε οικιακούς χώρους με εναλασσόμενο ρεύμα (AC),
  • Ημιταχείας Φόρτισης για Δημόσια και Ιδιωτική χρήση με αυξημένες λειτουργίες ελέγχου και προστασίας από ηλεκτροπληξία που επιτρέπει ταχύτερες φορτίσεις πάντα ανάλογα με την δυνατότητα στο δίκτυο και την ισχύ του φορτιστή του οχήματος και
  • Ταχείας και Υπερταχείας Φόρτισης , όπου το εναλασσόμενο ρεύμα ( AC ) μετατρέπεται σε συνεχές ρεύμα (DC) το οποίο παρέχεται στους συσσωρευτές του οχήματος απευθείας από τον εξωτερικό φορτιστή.Οι φορτιστές αυτής της κατηγορίας , παρέχουν εξαιρετικά μικρούς χρόνους φόρτισης φτάνοντας το 80% της φόρτισης του συσσωρευτή ακόμη και σε 35’.

Με βάσει τα παραπάνω , ο κλάδος των πρατηριούχων μπορεί να επιλέξει μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα Ηλεκτρικών Φορτιστών του Ομίλου:

  • Επιτοίχιους φορτιστές ισχύος από 7 KW  μέχρι 22 KW για ημιταχεία φόρτιση
  • Επιδαπέδιους  φορτιστές ισχύος από 2Χ 22 KW για ημιταχεία φόρτιση
  • Ταχυφορτιστές   50 KW και άνω για ταχεία και υπερ ταχεία φόρτιση των οχημάτων

Ανάλογα με τον τύπο φορτιστή, η επικοινωνία -διεπαφή με τον χρήστη  πραγματοποιείται με τεχνολογίες  όπως  WI FI , RFID , 3G-4G , ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλοι οι φορτιστές διαθέτουν όλα τα  πιστοποιητικά βάσει των απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας  ( CE , ISO ) .

Σημαντική αναφορά θα πρέπει να γίνει ότι ο Όμιλος Σπυρίδη με εταιρική ευθύνη και υπευθυνότητα επέλεξε Ηλεκτρικούς Φορτιστές  οι οποίοι καλύπτουν τα κριτήρια για  ΑΜΕΑ παρέχοντας ασφάλεια και ευκολία στη χρήση τους . 

Επίσης , προκειμένου να υπάρχει πλήρης υποστήριξη στα σημεία φόρτισης ο Όμιλος Σπυρίδη ανέπτυξε την πλατφόρμα URANOS όπου σε συνεργασία με άλλες παρόμοιες πλατφόρμες ,  παρακολουθεί  – on time – όλα τα σημεία φόρτισης παρέχοντας πληροφορίες στον καταναλωτή ( εύρεση διαθέσιμων σημείων φόρτισης, δυνατότητα πληρωμής με όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κ.λ.π. ) αλλά και στον πρατηριούχο  με άμεση επέμβαση   σε περίπτωση προβλήματος   του σταθμού φόρτισης αλλά και την συντήρηση αυτών για αδιάκοπη και συνεχή λειτουργία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!