Skip to main content
| Notaka |

Βάζουν ωράριο στα πρατήρια καυσίμων;

Αγαπητοί συνάδελφοι, σύμφωνα με πρώτη ενημέρωση από τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Νίκο Χαρδαλιά, στις «κόκκινες» περιοχές όπως είναι οι περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, τα δύο επόμενα Σάββατα, 6 Φεβρουαρίου και 13 Φεβρουαρίου 2021, παραμένουν ανοιχτά ΜΟΝΟ «τα βενζινάδικα, τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι και τα φαρμακεία» και ΜΟΝΟ από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Αυτό σημαίνει ότι στις συγκεκριμένες ημερομηνίες μετά τις 5 το απόγευμα κανένα πρατήριο καυσίμων δεν θα είναι ανοιχτό στις «κόκκινες» περιοχές.

Αναμένεται ενημέρωση εάν αυτοί οι περιορισμοί θα ισχύσουν και στις πέντε επιτηρούμενες περιοχές μεγάλου αυξημένου επιδημιολογικού κινδύνου (Πάτρα, Χαλκίδα, Μύκονος, Σαντορίνη και Άγιος Νικόλαος) ή και στους δήμους Εορδαίας, Θηβαίων, Τανάγρας, Σπάρτης, Ζακύνθου, Ρεθύμνης, Πύδνας-Κολινδρού, Διρφύων-Μεσσαπίων, Ανδραβίδας-Κυλλήνης, Τεμπών και στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, οι οποίοι θα είναι «κόκκινοι» για τις επόμενες 9 ημέρες.

Άμεσα θα ενημερωθείτε μόλις υπάρξουν διευκρινήσεις, ή με την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ (αναμένεται το πρωί του Σαββάτου 6/2), σχετικά με όσα θα ισχύσουν τις Κυριακές στις ίδιες («κόκκινες») περιοχές.

Υπενθυμίζουμε ότι κάθε Σάββατο και Κυριακή στις παραπάνω περιοχές η μετακίνηση γίνεται μόνο με SMS και για τους 6 λόγους που συνοδεύουν τη χρήση του και μόνο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Η απαγόρευση της κυκλοφορίας για το Σάββατο και την Κυριακή ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.

ΠΟΠΕΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!