Skip to main content
| I | , , ,

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΝΔΑΛΩΣΗΣ INTERLOCK ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Αξιότιμε Κύριε/α,

Αναφερόμενοι στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 15816/1092/03.06.20 εγκύκλιο του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, σχετικά με το σύστημα δια-μανδάλωσης INTERLOCK στα πρατήρια υγραερίου, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε τα πιστοποιημένα συστήματα, τα οποία έχει ήδη τοποθετήσει η εταιρεία μας, σε 160 πρατήρια και σε 12 βυτιοφόρα υγραερίου όλων των εταιρειών, ενώ έχουμε ήδη συμφωνήσει με τις περισσότερες εταιρείες υγραερίου να τοποθετήσουμε τα συστήματα αυτά στα βυτία και στα πρατήριά τους.

Τα συστήματα αυτά έχουν αναπτυχθεί από την Ιταλική εταιρεία TECNOGAS, η οποία έχει τα πνευματικά δικαιώματα και την οποία αντιπροσωπεύει η εταιρεία μας GAS ENGINEERING. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Tecnogas κέρδισε τον κρατικό διαγωνισμό για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων συστημάτων Interlock που διενεργήθηκε το 2004 και έχει την αποκλειστική προμήθεια της Ιταλικής αγοράς.

Ο εξοπλισμός Interlock του πρατηρίου περιλαμβάνει την πρίζα, το μπουτόν ESD, την ηλεκτρονική γείωση και μία ταμπέλα με το σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

Εναλλακτικά, η πρίζα και το μπουτόν ESD μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε ένα πίνακα:

 πινακιδα interlock

Πινακίδα Interlock

 ΠΙΝΑΚΑΣ INTERLOCK

Πίνακας Interlock

Ο εξοπλισμός Interlock του βυτίου περιλαμβάνει την φίσα, την ανέμη και τον πίνακα ελέγχου, τα οποία τοποθετούνται πάνω στο βυτίο:

ANEMH KAI ΦΙΣΑ   

Ανέμη & Φίσα

  ΑΝΕΜΗ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ    

Ανέμη & πίνακας ελέγχου

  ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ              

         Πίνακας ελέγχου

 

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι η εγκατάσταση του εξοπλισμού Interlock πάνω στο βυτίο ΔΕΝ επηρεάζει την συμφωνία ADR, δεδομένου ότι όλα τα υλικά τα οποία τοποθετούνται είναι πνευματικά. Επιπρόσθετα, μετά την τοποθέτηση του συστήματος, χορηγείται πιστοποιητικό καλής λειτουργίας του από αναγνωρισμένο φορέα.

Η φιλοσοφία λειτουργίας των συστημάτων είναι πολύ απλή και ασφαλής: με την διακοπή του αέρα, πατώντας το πνευματικό (και όχι με ηλεκτρική επαφή) μπουτόν ESD (Emergency Shut Down), είτε ένα από αυτά του πρατηρίου – είτε ένα από αυτά του βυτίου, ενεργοποιούνται τα συστήματα ασφαλείας τόσο του πρατηρίου όσο και του βυτίου.

Για την επιτυχή συνεργασία των συστημάτων ασφαλείας του πρατηρίου και του βυτίου, είναι πάρα πολύ σημαντική η συμβατότητα του εξοπλισμού του πρατηρίου και του βυτίου.

   ΠΡΙΖΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ

Πρίζα πρατηρίου

ΦΙΣΑ ΒΥΤΙΟΥ

 Φίσα βυτίου   

ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΙΖΑΣ ΦΙΣΑΣ

Σύνδεση Πρίζας – Φίσας

 

Συνεπώς, η εταιρεία μας προσφέρει τον εξοπλισμό INΤERLOCK για το πρατήριο και το βυτίο, ο οποίος φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις κατά ΑΤΕΧ και CE.

Επιπρόσθετα, διαθέτουμε ένα φορητό προσομοιωτή για τον έλεγχο της καλής λειτουργίας του συστήματος Interlock μετά την τοποθέτησή του στο πρατήριο:ΒΑΛΙΤΣΑ

 

 

TECHNOGAS

 

Τέλος, είμαστε στην διάθεση της υπηρεσίας σας, όποτε και εάν το θελήσετε, είτε να διοργανώσουμε μία παρουσίαση για να δείτε τα συστήματα Interlock από κοντά, είτε να κανονίσουμε μία επίδειξη της λειτουργίας των συστημάτων μας σε κάποιο πρατήριο της Περιφέρειάς σας με την συμμετοχή βυτίου εφοδιασμένου με το Interlock.

Με εκτίμηση,

Για την GAS ENGINEERING

Π. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!