Skip to main content
| Notaka | ,

“Η Ινδία προωθεί την εγκατάσταση σημείων φόρτισης EV σε 69.000 πρατήρια καυσίμων”.

Η Ινδία φαίνεται να εγκαταστήσει σημεία φόρτισης EV σε 69.000 πρατήρια καυσίμων

 

Η κυβέρνηση της Ινδίας αξιολογεί την ανάπτυξη τουλάχιστον ενός σημείου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων το καθένα σε σχεδόν 69.000 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη τη χώρα, αναφέρει η Press Trust of India. Σε μια κίνηση για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μεταβούν σε επιλογές ηλεκτρικής κινητικότητας, η κυβέρνηση θα εξετάσει την επιλογή επιβολής της εγκατάστασης εγκαταστάσεων φόρτισης EV σε όλες τις αντλίες βενζίνης κρατικών διυλιστηρίων που ανήκουν στην εταιρεία και λειτουργούν από την εταιρεία.

Σύμφωνα με τις πηγές της Press Trust της Ινδίας, ο υπουργός Ηλεκτρικής Ενέργειας RK Singh πρότεινε τους ανώτερους αξιωματούχους του Υπουργείου Πετρελαίου ότι “μπορούν να εκδώσουν μια εντολή για τις εταιρείες εμπορίας πετρελαίου υπό τον διοικητικό τους έλεγχο για τη δημιουργία περιπτέρων χρέωσης σε όλα τα COCO [Εταιρεία που ανήκει στην εταιρεία (COCO)] αντλίες βενζίνης. “

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης πρατηρίων καυσίμων δικαιοδόχου θα ενημερωθούν επίσης σύντομα να αναπτύξουν τουλάχιστον ένα σημείο φόρτισης EV στις τοποθεσίες τους για να βοηθήσουν στην επίτευξη προσφοράς λύσεων φόρτισης EV σε όλα τα πρατήρια βενζίνης στην Ινδία.

Οι νέες κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Πετρελαίου της Ινδίας καθόρισαν ότι τα νέα πρατήρια καυσίμων πρέπει να εξυπηρετούν τουλάχιστον μία εναλλακτική λύση από τα παραδοσιακά καύσιμα.

Το κυλιόμενο σχέδιο για την ανάπτυξη της υποδομής φόρτισης EV θα ξεκινήσει σε πόλεις και σε αυτοκινητόδρομους στο Δελχί-Περιφέρεια της Εθνικής Πρωτεύουσας, στην Καλκούτα, στα Τσενάι, στο Χαϊντεραμπάντ, στο Μπανγκαλόρ, στη Βαντοντάρα και στο Μποπάλ, το υπουργείο Ηλεκτρικής Ενέργειας.

ΠΟΠΕΚ / Popek.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!