Skip to main content
| I |

“Ο Σαουδάραβας βασιλιάς, και ο Πούτιν της Ρωσίας εκφράζουν «ικανοποίηση» με τον ΟΠΕΚ +”.

Why are Member countries leaving OPEC?

Ο Βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας Salman bin Abdulaziz al-Saud και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασαν «ικανοποίηση» με την εφαρμογή της συμφωνίας για την παραγωγή αργού πετρελαίου του ΟΠΕΚ + και συζήτησαν τρόπους αντιμετώπισης της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης σε τηλεφωνική κλήση στις 7 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δήλωση. δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Κρεμλίνου.

Η πρόσκληση ξεκίνησε από τον Βασιλιά Salman και έρχεται πριν από μια βασική συνεδρίαση της κοινής υπουργικής επιτροπής παρακολούθησης του ΟΠΕΚ + στις 17 Σεπτεμβρίου, η οποία αναμένεται να επικεντρωθεί και πάλι στη συμμόρφωση. Η JMMC προεδρεύεται από τη Σαουδική Αραβία και τη Ρωσία.

“Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόοδο της εφαρμογής της συμφωνίας του ΟΠΕΚ +, η οποία επέτρεψε τη σταθεροποίηση της κατάστασης στις παγκόσμιες αγορές ενέργειας γενικά”, ανέφερε η δήλωση.

Η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία συμφώνησαν να συντονίσουν περαιτέρω στενά το έργο τους για περικοπές παραγωγής, εμπόριο και επενδύσεις.

Οι Σαουδάραβες και Ρώσοι ηγέτες συζήτησαν επίσης κοινούς τρόπους για να ξεπεράσουν τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας κοροναϊού στην παγκόσμια οικονομία και τα οικονομικά, ανέφερε η δήλωση.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλέξανδρος Νόβακ είπε ότι η προσχώρηση της Ρωσίας στις περικοπές παραγωγής τον Αύγουστο ήταν «σχεδόν 100%».

ΠΗΓΗ: hellenicshippingnews.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!