Skip to main content
| Notaka

“Η κόρη του πρατηριούχου που μίλησε στη συνέλευση του ΣΕΒ!”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΒ Μαρία Κοκάλα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΒ Μαρία Κοκάλα

 Κόρη βενζινοπώλη από την Πιερία είναι η Μαρία Κοκάλα, η νεαρή μαθήτρια που μίλησε χθες στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς για να παρουσιάσει τις απόψεις της για το μέλλον της χώρας.

Η μόλις 18 ετών μαθήτρια διακρίθηκε στο Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης στη συνέλευση του ΣΕΒ με τον Θεοδόση Π. Τάσιο, Ομότιμο Καθηγητή ΕΜΠ και με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Θεόδωρο Φέσσα.
Η Μαρία που μόλις προχθές ολοκλήρωσε τις πανελλήνιες εξετάσεις αναφέρθηκε μάλιστα στην επιχείρηση του πατέρα της λέγοντας ότι η οικογένεια της βιοπορίζεται από μία μικρομεσαία επιχείρηση και έτσι η ίδια έχει εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην αγορά.
Προκάλεσε επίσης το σχόλιο του προέδρου του ΣΕΒ Θεόδωρου Φέσσα ο οποίος είπε ότι ο πατέρας της με τέτοια κόρη και λίγα χρόνια μπορεί να έχει διυλιστήριο!
Δείτε περισσότερα από τη γενική συνέλευση και το βίντεο των παρεμβάσεων του καθηγητή Θ. Τάσιου και της Μαρίας Κοκάλα στον ακόλουθο σύνδεσμο.
https://www.livemedia.gr/etisiasev19

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!