Skip to main content
| Notaka

“ΗΠΑ: Πάνω από 120 σταθμοί φόρτισης EV ολοκληρώθηκαν στα καταστήματα της Walmart”.

Η Electrify America έχει ανοίξει στις εγκαταστάσεις της Walmart, κατά μέσο όρο, έναν νέο σταθμό φόρτισης EV κάθε τρεις ημέρες τους τελευταίους 11 μήνες.

ΗΠΑ: Πάνω από 120 σταθμοί φόρτισης EV ολοκληρώθηκαν στα καταστήματα της Walmart

 Η Electrify America και η Walmart ανακοίνωσαν ότι περισσότεροι από 120 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) είναι πλέον λειτουργικοί και ανοιχτοί στο κοινό στα καταστήματα της Walmart σε όλη την Αμερική. Με βάση την αρχική δέσμευση που τέθηκε τον Απρίλιο του 2018, οι εταιρείες προγραμματίζουν επεκτείνει τη σχέση τα επόμενα χρόνια με επιπλέον σταθμούς φόρτισης Electrify America που βρίσκονται στα καταστήματα της Walmart σε ολόκληρη τη χώρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η ηλεκτροδότηση της συνεχιζόμενης συνεργασίας της Αμερικής με την Walmart αναμένεται να καταστήσει τον έμπορο λιανικής πώλησης έναν από τους μεγαλύτερους καταστηματάρχες των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι πρώτες 120 τοποθεσίες Walmart με φορτιστές Electrify America βρίσκονται σε 34 πολιτείες των ΗΠΑ. Οι περισσότεροι από τους νέους σταθμούς είναι στρατηγικά τοποθετημένοι σε καταστήματα της Walmart από μεγάλες εθνικές οδούς, με δεκάδες περισσότερους φορτιστές προγραμματισμένους για μεγάλες περιοχές μετρό.

Επί του παρόντος, ένας σημαντικός αριθμός εμπορικών σταθμών χρέωσης EV στις ΗΠΑ συγκεντρώνεται στις ανατολικές και δυτικές ακτές ή σε μεγάλες αστικές περιοχές. Μέσω της συνεργασίας της Electrify America-Walmart, οι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα έχουν αυξημένη πρόσβαση σε υπηρεσίες κοντά σε αυτοκινητόδρομους, αγροτικές κοινότητες και διαδρομές οδήγησης σε άλλες περιοχές της χώρας.

“Αυτό το ορόσημο σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή στην επέκταση του δικτύου σταθμών φόρτισης μας”, δήλωσε ο Brendan Jones, επικεφαλής λειτουργός της Electrify America. “Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με τη Walmart για να κάνουμε την ηλεκτρική φόρτιση των οχημάτων γρηγορότερη και πιο βολική για τους καταναλωτές σε όλη τη χώρα και με τη σειρά της να ενθαρρύνουμε την υιοθέτηση οχημάτων μηδενικών εκπομπών”.

“Παράλληλα με την παροχή στους πελάτες μας μιας βελτιωμένης εμπειρίας αγορών μέσω πρόσθετης ευκολίας, αυτή η πρωτοβουλία μας επιτρέπει επίσης να συμβάλλουμε στην επέκταση και την προσβασιμότητα της υποδομής φόρτισης σταθμών χρέωσης της χώρας μας”, δήλωσε ο Mark Vanderhelm, αντιπρόεδρος της ενέργειας για την Walmart, Inc.

Πρόσθετοι σταθμοί φόρτισης της Electrify America αναμένεται να εγκατασταθούν σε καταστήματα Walmart που βρίσκονται σε αστικές περιοχές όπως η District of Columbia και 46 πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, η μεγαλύτερη αγορά ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ

Οι ηλεκτροφόροι φορτιστές της Αμερικής στα καταστήματα της Walmart διαθέτουν 150 χιλ. KW (kW) και 350 χιλ. DC Fast Chargers. Φορτιστές με αυτή την ισχύ μπορούν να φορτίζουν ένα όχημα σε ταχύτητες έως και 20 μίλια από την εμβέλεια ανά λεπτό.

Η Electrify America, η οποία επενδύει 2 δισεκατομμύρια δολάρια τα επόμενα δέκα χρόνια στην υποδομή και στην εκπαίδευση των ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζει να αναπτύξει περισσότερους από 2.000 φορτιστές σε 484 τοποθεσίες σε 17 μητροπολιτικές περιοχές και σε αυτοκινητόδρομους. Οι σταθμοί θα βρίσκονται σε βολικές στάσεις φόρτισης EV με πρόσβαση σε σημεία λιανικής, τραπεζαρίας, στάθμευσης και άλλες εγκαταστάσεις, με τη Walmart να αποτελεί βασικό εταίρο σε αυτούς τους στόχους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!