Skip to main content
| Notaka

“Ιαπωνία: Σε άνοδο οι εισαγωγές αργού και LNG”.

Ιαπωνία: Σε άνοδο οι εισαγωγές αργού και LNG

 Οι εισαγωγές αργού πετρελαίου της Ιαπωνίας σημείωσαν αύξηση της τάξης του 4,9% τον περασμένο Απρίλιο, συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με το Υπουργείο Οικονομικών της χώρας. Συγκεκριμένα, ο τέταρτος μεγαλύτερος αγοραστής αργού πετρελαίου παγκοσμίως εισήγαγε 3,3 εκατ. βαρέλια/ημέρα.

Αναφορικά με τις εισαγωγές LNG της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου, εκείνες άγγιξαν τους 5,627 εκατ. τόνους τον περασμένο Απρίλιο, αντιπροσωπεύοντας αύξηση κατά 0,3% σε σχέση με πέρυσι. Οι εισαγωγές αμερικανικού LNG σημείωσαν θεαματική άνοδο κατά 95,4%, ενώ οι εισαγωγές από ασιατικές χώρες όπως η Μαλαισία, η Ινδονησία, η Παπούα Νέα Γουινέα και το Μπρουνέι σημείωσαν αύξηση της τάξης του 12,4%. Οι εισαγωγές LNG της Ιαπωνίας από χώρες της Μ. Ανατολής αυξήθηκαν κατά 23,5% τον περασμένο Απρίλιο σε σχέση με πέρυσι, ενώ αύξηση κατά 13,9% σημειώθηκε στις αντίστοιχες εισαγωγές από την Ρωσία.

Αντίθετα, για τον ίδιο μήνα, οι εισαγωγές θερμικού άνθρακα της Ιαπωνίας σημείωσαν πτώση της τάξης του 2,5%, αγγίζοντας τους 8,505 εκατ. τόνους.

naftikachronika.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!