Gütersloh / Rheda-Wiedenbrück – Στο βενζινάδικο Shell στο δρόμο Bielefelder 145 (B 61), το H2 Mobility και το Shell έχουν ανοίξει ένα νέο σταθμό ανεφοδιασμού με υδρογόνο.
Ο σταθμός είναι ο 70ος στη Γερμανία και ο πρώτος στην Ανατολική Βεστφαλία-Λίπε.
Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του σταθμού και ο ανεφοδιασμός του πρώτου οχήματος με κυψέλες καυσίμου υδρογόνου ήταν ο Theo Mettenborg, ο δήμαρχος της Rheda-Wiedenrückmayor, καθώς και οι υπάλληλοι της Hyundai Björn Wierskalla και Sandra Funke από τον τοπικό αντιπρόσωπο του νοτιοκορεατικού κατασκευαστή αυτοκινήτων.
“Σήμερα, μόνο 519 υδρογονοκίνητα οχήματα είναι εγγεγραμμένα στη Γερμανία”, λέει η εκπρόσωπος της H2 Mobility Sybille Riepe αλλά πιστεύουμε ότι οι αριθμοί θα αυξηθούν σημαντικά “.
H2 Κινητικότητα δηλώνει ότι μέχρι το τέλος του έτους, 100 σταθμοί υδρογόνου θα λειτουργούν στη Γερμανία.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ © All rights reserved - Powered by Avatar