Skip to main content
| Notaka

“Οδηγώντας τον μετασχηματισμό της κινητικότητας: Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της ΕΕ”.

 Φροντίστε να επισημάνετε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο ημερολόγιό σας για τις εκδηλώσεις της Βρυξέλλες με τίτλο «Η μεταστροφή της κινητικότητας: Το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της ΕΕ» στο συνέδριο ACEA!

Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας από τους βασικούς στρατηγικούς τομείς της ΕΕ, ενεργώντας ως κινητήριος μοχλός της απασχόλησης, της καινοτομίας και της ανάπτυξης, διατηρώντας ταυτόχρονα την Ευρώπη και τους πολίτες της εν κινήσει.

Αλλά τώρα βρίσκεται σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι, καθώς ένα αυξανόμενο κύμα νέων τεχνολογιών, τάσεων και παικτών επαναπροσδιορίζει την κινητικότητα όπως την ξέρουμε.

Αυτή η σύνοδος κορυφής για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας της ΕΕ θα εξετάσει πώς μπορούμε να οδηγήσουμε επιτυχώς τον μετασχηματισμό της κινητικότητας και να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες για την Ευρώπη, με ιδιαίτερη έμφαση στη «μετάβαση στην ενέργεια» και στην «ψηφιακή μετάβαση».

  • Ποιες είναι οι συνέπειες της μετάβασης προς την κινητικότητα με μηδενικές εκπομπές για την κοινωνία ως σύνολο;
  • Τα ηλεκτρικά οχήματα είναι πραγματικά η πανάκεια για την αλλαγή του κλίματος;
  • Από τους προμηθευτές οχημάτων έως τους παρόχους καινοτόμων λύσεων κινητικότητας: είναι κατασκευαστές της ΕΕ έτοιμοι για αυτή τη μεγάλη διακοπή;
  • Ποιοι είναι οι νέοι παίκτες που χρειάζεται να συνεργαστεί η αυτοκινητοβιομηχανία για να ανταποκριθεί σε αυτό;

Ενόψει της επόμενης πενταετούς θητείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η διάσκεψη θα φέρει σε επαφή κορυφαίους ηγέτες στον τομέα της κινητικότητας για μια έγκαιρη και επίκαιρη συζήτηση.

Το συνέδριο θα ακολουθήσει βραδινή δεξίωση, που θα φιλοξενηθεί από τον Carlos Tavares, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA) και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου PSA.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!