Skip to main content
| Notaka

“Ομάν: Επτά ολοκληρωμένα πρατήρια καυσίμων έτοιμα για να ανοίξουν σύντομα”.

 Τα νέα έρχονται μετά την υπογραφή του υπουργού Στέγασης της χώρας σε επτά συμφωνίες για τη δημιουργία ολοκληρωμένων πρατηρίων βενζίνης στην οδό Al Batinah και στο Adam-Thumrait.

Ομάν: Επτά ολοκληρωμένα πρατήρια καυσίμων για να ανοίξουν σύντομα

Οι νέοι σταθμοί εξυπηρέτησης θα λειτουργούν με το λογότυπο Musafir. Κάθε τοποθεσία θα χτιστεί σε μια έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων στα Wilayats του Al Suwaiq, Saham, Liwa, Haima και Maqshan.

Οι επτά ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις πρατήριων καυσίμων θα περιλαμβάνουν διάφορες αντλίες αερίου, ένα εμπορικό κέντρο εξυπηρέτησης, κέντρο συντήρησης, υπηρεσία αυτοκινήτων, τουαλέτες ξενοδοχείων και πάρκο, τζαμί, δημόσιο πάρκινγκ και άλλες υπηρεσίες για τους χρήστες της οδού, σύμφωνα με διάφορα πρακτορεία ειδήσεων.

Το Υπουργείο Στέγασης σε απευθείας σύνδεση δήλωσή του “Ο Σέιχ Σαϊφ Μπιν Μωχάμεντ Αλ Σαμπίμπι, Υπουργός Στέγασης, υπέγραψε επτά συμφωνίες για τη δημιουργία ολοκληρωμένων πρατηρίων καυσίμων στους σταθμούς Al Batinah Expressway και Adam-Thumrait Road στο μακροπρόθεσμο όφελος του συστήματος για εταιρείες που κερδίζουν δημόσια προσφορά για την παροχή βασικών υπηρεσιών στους χρήστες της οδού. “

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!