Skip to main content
| Notaka

“nrg: Η συνεργασία με το Shell Smart Club και οι… τυχεροί”.

 ÏƒÎ±Ï‰Î¹Î½Î³Ïƒ

Η εταιρεία γίνεται ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην αγορά –  ΟΙ εκπτώσεις και τα δώρα στους ιδιώτες και  τις επιχειρήσεις

 

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να κάνετε χρήση ρεύματος για να καλύπτετε όλες τις ανάγκες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας χωρίς να πληρώνετε πολλά χρήματα και παράλληλα να βγαίνετε ωφελημένοι από τις στάσεις σας για βενζίνη στα πρατήρια της Shell ή το e-shop του www.allsmart.gr;

 

Προσηλωμένη στο στόχο της να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η nrg διευρύνει τις δραστηριότητές της προκειμένου να εξυπηρετεί τους πελάτες της με σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές, δίνοντας τους ανταγωνιστικές ευκαιρίες σε μια μεγάλη ποικιλία χρήσιμων στην καθημερινότητα προϊόντων. 

Η εταιρεία, που λειτουργεί πλέον υπό την ομπρέλα του ομίλου της Motor Oil, έχει ήδη δώσει το στίγμα της στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου, εντάσσεται πλέον στα προγράμματα της Shell παρέχοντας ιδιαίτερες προσφορές στους οικιακούς καταναλωτές και στις επιχειρήσεις. Τι σημαίνει αυτό: ο καταναλωτής σε πρώτη φάση γνωρίζει μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, στην παροχή ενεργειακών προγραμμάτων, και σε δεύτερη απολαμβάνει εκπτώσεις και δώρα σε αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι ή την επιχείρηση από τα Smart Shop των πρατηρίων Shell.

 

Το μόνο προαπαιτούμενο για τον καταναλωτή είναι είτε να αποτελεί ήδη πελάτη της nrg για παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου είτε να γίνει, ώστε να έχει πρόσβαση στις προσφορές του Shell Smart Club. Μάλιστα με κάθε νέα σύνδεση στην nrg, ο καταναλωτής θα κερδίζει αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού του. Οι πρώτοι 1.000 πόντοι είναι οι λεγόμενοι welcome πόντοι Smart, ενώ οι επόμενοι 3000 αφορούν όσους συνδυάζουν ρεύμα και φυσικό αέριο. Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου θα κερδίζουν 2.000 welcome πόντους Smart και για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου 5.000 welcome πόντους Smart. Τέλος, συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο στο σπίτι αλλά και στην επιχείρηση, ο καταναλωτής κερδίζει 8.000 πόντους Smart από την nrg!

Επιπλέον, σε κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου οικιακής ή επαγγελματικής παροχής για κάθε ευρώ κατανάλωσης οι χρήστες θα κερδίζουν έναν πόντο Smart και με τη χρήση e-bill θα έχουν τη δυνατότητα να τους διπλασιάζουν! 

Όλες οι προσφορές και τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.allsmart.gr, στην οποία οι χρήστες μπορούν να μπουν και να ενημερωθούν για τα αγαθά που μπορούν να αγοράσουν σε χαμηλές τιμές. 

Σημειώνεται ότι, σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες της. Ενδεικτικά, οι οικιακοί χρήστες που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4U θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια. Παράλληλα, στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4BUSINESS, δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα και το φυσικό αέριο τους και να κερδίσουν έκπτωση έως και 25% στο ρεύμα και έως 20% στο φυσικό αέριο κάθε μήνα για έναν χρόνο. 

 

Με το πακέτο, δε, nrg CONNECT οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρησή τους και να μηδενίσουν το πάγιο στην επιχείρησή τους ανεξάρτητα από το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουν.

«…γιατί η nrg είναι… Smart!»

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!