Skip to main content
| Notaka

16:05 “Αργεντινή: Η YPF εισάγει νέα υπηρεσία παράδοσης καυσίμων”.

 Î‘ργεντινή: Η YPF εισάγει νέα υπηρεσία παράδοσης καυσίμων

Η FILLER, η νέα υπηρεσία ευφυών καυσίμων, επιτρέπει στους πελάτες να ανεφοδιάζουν το INFINIA στα σπίτια τους.

Σε μια πιλοτική δοκιμή, η οποία μπορεί να μεταφερθεί σε διαφορετικά σημεία του δικτύου της ανάλογα με τις ανάγκες και τη ζήτηση, η YPF υλοποίησε αυτή τη νέα υπηρεσία παράδοσης. Αυτή η κίνηση τοποθετούσε την YPF ως πρωτοπόρο στην παροχή καυσίμου.

Το YPF παρέχει μια ευέλικτη και εύκολα προσβάσιμη υπηρεσία εφαρμογών για να φέρει το σταθμό καυσίμων πιο κοντά στους καταναλωτές του. Μια μονάδα διανομής έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της απομακρυσμένης τροφοδοσίας καυσίμων και σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. 

Το σύστημα λειτουργεί σε τρία απλά βήματα: ο πελάτης κατεβάζει το APP στο κινητό του τηλέφωνο. αυτός ή αυτή προγραμματίζει μια ημέρα και μια ζώνη ώρας όπου μπορεί να πάει το FILLER. και τέλος, τα έσοδα ανεφοδιασμού και το ηλεκτρονικό τιμολόγιο αποστέλλεται στον πελάτη.

Τα οφέλη για τους πελάτες είναι πολλαπλά, διότι τους επιτρέπει να διαχειρίζονται το χρόνο τους, αποφεύγοντας τις ουρές και δεν χρειάζεται να είναι παρόντες κατά τη στιγμή του ανεφοδιασμού.

Αυτή η πρωτοβουλία YPF, η οποία βρίσκεται σε πιλοτική φάση, αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να προσφέρει στους πελάτες της νέα πλεονεκτήματα, προσθέτοντας νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στις υπηρεσίες της. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Spyrides ad-blue containers

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

error: Content is protected !!